Catrice Luminice Highlight & Bronze Glow paleta posvetlitvenih pudrov

Catrice Luminice Highlight & Bronze Glow paleta posvetlitvenih pudrov
Catrice Luminice Highlight & Bronze Glow paleta posvetlitvenih pudrov
Akcija
Priporočena maloprodajna cena
7,37

Prihranite 10%
12.6 g
6,60

Koda: CTE02740 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 5. 8. 2021

Opis Catrice Luminice Highlight & Bronze Glow

Prestižna paleta rdečil Catrice Luminice Highlight & Bronze Glow vam ponuja odtenke različnih barv za slavnostne priložnosti in vsakodnevno ličenje.

Lastnosti:

  • zagotavlja lica zdravega videza
  • dosega naraven videz
  • popoln oprijem

Navodilo za uporabo:
S pomočjo čopiča, aplikatorja ali s konicami prstov nanesite rdečilo na ličnici. Razmažite.

O blagovni znamki Catrice

Vedno trendi, kakovostna in cenovno dostopna. Takšna je kozmetika Catrice, ki nikoli ne izpusti nobenega lepotnega trenda. Lahko ste prepričani, da z izdelki Catrice z lahkoto pričarate videz kot s svetovnih modnih revij.  

Za blagovno znamko Catrice stoji Christina Oster-Daum, dama, ki je imela jasno vizijo. To je bila kakovostna kozmetika, ki si jo bo lahko dovolila zares vsaka ženska. Zato ker si vsaka od nas zasluži počutiti se lepa. In tako so leta 2004 luč sveta ugledali prvi tekoči puder Catrice, maskara Catrice, puder Catrice in drugi izdelki, nepogrešljivi za brezhibno ličenje. 

Za kozmetiko Catrice je najpomembnejša tako prvovrstna kakovost kot spremljanje najnovejših trendov iz sveta lepote. Med top izdelke te nemške blagovne znamke spadajo visoko prekrivni in obenem naravni tekoči puder Catrice HD Liquid Coverage, korektor Catrice Liquid Camouflage, ki zakrije vse nepopolnosti, pa tudi matirajoči puder Catrice All Matt Plus. Omembe vredni so tudi rahlo obarvana podlaga Catrice 1 Minute Face Perfector, priljubljen lak za nohte Catrice More Than Nude ali šminka Catrice v najrazličnejših odtenkih.

Recenzija Catrice Luminice Highlight & Bronze Glow