Claudia Schiffer Make Up Face Make-Up

rdečilo

Claudia Schiffer Make Up Face Make-Up rdečilo
Claudia Schiffer Make Up Face Make-Up rdečilo
Razprodaja
29,50

Prihranite 18%
odtenek 22 Passionfruit 7 g
24,25

Koda: CSF0056 | 3 kos na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Claudia Schiffer Make Up Face Make-Up
odtenek 22 Passionfruit 7 g | 24,25

Opis izdelka Claudia Schiffer Make Up Face Make-Up

Rdečilo Claudia Schiffer Make Up Face Make-Up daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz.

Lastnosti:

  • licem daje zdravo barvo
  • ima prijetno gladko, lahko teksturo
  • osvetljuje

Navodilo za uporabo:
S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.

O blagovni znamki Claudia Schiffer Make Up

Claudia Schiffer je ena od najbolj znanih modnih ikon in muz sodobnosti, ki jo poznajo milijoni žensk po vsem svetu. Zdaj je sinonim edinstvenih make-up izdelkov za vsakodnevno nošenje.

V svoji 30-letni karieri se je Claudia Schiffer pojavila v več kot 1000 prestižnih revijah in postala obraz najbolj znanih modnih blagovnih znamk. Spoznanja o lepoti, ki jih je pridobila v svoji očarljivi karieri, je izkoristila v sodelovanju z blagovno znamko Artdeco in ustvarila celotno linijo dekorativne kozmetike.

Claudia Schiffer spominja, ko ji je na začetku kariere pomagal kakovostni make-up, da se je lažje znebila živčnosti. Svojo kolekcijo je oblikovala z enostavno vizijo – počutiti se odlično v vsaki situaciji. Ali se zjutraj prebudite in greste na kavo, ali se boste zvečer sprehajali po rdeči preprogi, z uporabo make-upa Claudia Schiffer se boste počutili enostavno dobro.

Zahvaljujoč združitvi z Artdeco, enim od najboljših kozmetičnih podjetij, lahko blagovna znamka Claudia Schiffer ponudi celo vrsto najbolj kakovostnih make-up izdelkov sodobnosti.

Spoznajte skrivnost lepote Claudie Schiffer tudi vi in poskusite profesionalne make-up izdelke iz kozmetične delavnice Artdeco.