Comodynes Self-Tanningsamoporjavitveni robček

Comodynes Self-Tanning samoporjavitveni robček
Comodynes Self-Tanning samoporjavitveni robček
8 kos
10,17

Koda: CMD0007 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 22. 10. 2020

Opis izdelka Comodynes Self-Tanning
Lastnosti

Samoporjavitveni pripravek za obraz Comodynes Self-Tanning bo vaši koži pomagal do popolnega naravnega porjavelega videza.

Lastnosti:

  • koži nudi naravno zlatorjavo barvo
  • učinkovito vlaži in nahrani
  • daje učinek intenzivnega sončenja
  • enostavno se raznaša in se odlično vpija
  • barvno izenačuje kožo

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih. Po uporabi si temeljito umijte roke.

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Comodynes

Comodynes je blagovna znamka, ki izpolnjuje vse zahteve najnovejših konceptov kozmetike. Povezuje učinkovitost s strogimi standardi farmacevtske industrije in prinaša inovativne, zanesljive ter visoko kakovostne izdelke, ki so namenjeni najzahtevnejšim kupcem.

Comodynes je del Dermofarm laboratorijev, ki so vodilni na področju inovativne farmacevtske kozmetike. Že več kot 40 let tu načrtujejo potrebe strank, izboljšujejo recepte in razvijajo ustrezne izdelke. Kozmetika Comodynes nastaja izključno v sodelovanju z Dermofarm laboratoriji in skupina znanstvenikov vedno sledi najnovejšim tehnološkim dosežkom.

Družba Comodynes je vstopila na trg leta 1996, ko je dala na trg prve robčke za odstranjevanje ličil, s čimer je povzročila revolucionarno spremembo na področju odstranjevanja ličil. Od takrat s svojimi izdelki stalno prinaša nove in inteligentne rešitve za moderno, hitro življenje. Hkrati pa ohranja strog nadzor kakovosti, varnosti in učinkovitosti vseh izdelkov.

Recenzija Comodynes Self-Tanning