Curaprox5460 Ultra Soft zobne ščetke ultra soft 3 kos

47×
Curaprox 5460 Ultra Soft zobne ščetke ultra soft 3 kos
Curaprox 5460 Ultra Soft zobne ščetke ultra soft 3 kos
Akcija
Priporočena maloprodajna cena
13,59

Prihranite 24%
barvne različice 3 kos
10,30

Na zalogi | Koda: CUR02110
1
DPD
torek 7. 12. 2021
Osebni prevzem
torek 7. 12. 2021

Neverjetno blaga in obenem učinkovita odstranitev zobnih oblog, to je zobna ščetka Curaprox CS 5460 Ultra Soft. Posebej je oblikovana za najbolj občutljive dlesni in zobe, ki jih temeljito čisti z minimalnim tveganjem poškodbe dlesni ali zobne sklenine.

Majhna glava ščetke ima 5460 ultra nežnih vlaken z oblimi konicami, ki so ravno strižena in postavljena zelo blizu skupaj. Ker so vlakna izdelana iz patentiranega materiala CUREN®, so bolj trdna kot najlonska in svojo trdnost ohranijo tudi v mokrem stanju.

Lastnosti:

  • 5460 ultra nežnih vlaken CUREN® premera 0,1 mm
  • nežno in obenem temeljito čisti zobe zobnih oblog
  • majhna glava ščetke pride tudi na težje dostopna mesta
  • vlakna svojo trdnost ohranijo tudi v mokrem stanju
  • osemkotni ročaj omogoča pravilen in udoben prijem v roki

Navodilo za uporabo:
Na mokre ščetine zobne ščetke nanesite pasto in z nežnimi krožnimi gibi čistite zobe z vseh strani. Nato usta oplaknite z vodo.

Lastnosti

Trdota vlaken
ultra soft

Kozmetika Curaprox | Curaprox – švicarska preciznost v zobni negi. Curaprox je blagovna znamka vrhunskih orodij za zobno higieno, ki jih razvija švicarsko podjetje z vodilnimi strokovnjaki na področju ustne nege in individualne preventivne nege, Curaden International AG, v sodelovanju z zobozdravniškimi strokovnjaki za raziskavo, poučevanje in prakso. Podjetje Curaden se že desetine let osredotoča zlasti na proizvodnjo in razvoj kakovostnih zobnih in medzobnih ščetk. Glavne točke njihove filozofije so: čisti zobje, učinkovito čiščenje zob brez poškodovanja in sodelovanje z najboljšimi strokovnjaki na področju zobne higiene. Kompleksna serija zobnih ščetk Curaprox vključuje zobne ščetke za čiščenje vidnih predelov zob z različno stopnjo trdosti in števila ščetin po posebnih potrebah zob, na primer občutljivih, široko paleto medzobnih ščetk ali zobne ščetke, ki so namenjene za otroke. Manualne zobne ščetke Curaprox nimajo navadnih najlonskih vlaken, temveč patentirana CUREN® vlakna, ki so neverjetno nežna in mehka. Zahvaljujoč nežnosti vlaken so te zobne ščetke atravmatične, to pomeni brez tveganja za poškodovanje pri uporabi. Gostota vlaken zagotavlja najvišjo učinkovitost, majhna, kompaktna in rahlo ukrivljena glava zobne ščetke omogoča enostavno čiščenje tudi težje dostopnih predelov ustne votline, osmerokotni ročaj zagotavlja držanje zobne ščetke pod pravilnim kotom pri čiščenju zob. Tudi medzobne ščetke Curaprox so neverjetno učinkovite in nežne. Kombinirajo ultra nežna patentirana vlakna, ki se v medzobnih prostorih razvijejo, s tanko kirurško žico. Temeljito čistijo medzobne prostore brez poškodovanja dlesni, ki ga lahko povzročajo zobne nitke. Posebej pri otrocih pazi Curaden na varnost in zato so zobne ščetke za otroke CURAkid popolnoma nežne in primerne tudi za prvo ustno higieno dojenčkov in najmanjših otrok. Ustna higiena bo z njimi zabavna in prijetna. Cilj blagovne znamke Curaprox je ohraniti zobe zdrave skozi vse življenje.