Curaprox Perio Plus+ Protect 0.12 CHXustna voda

Curaprox Perio Plus+ Protect 0.12 CHX ustna voda
Curaprox Perio Plus+ Protect 0.12 CHX ustna voda
200 ml
8,90

Koda: CUR02112 | Na zalogi
1
DPD
sreda 15. 7. 2020

Opis izdelka Curaprox Perio Plus+ Protect 0.12 CHX

Poslovite se od neprijetnih težav z dlesnimi. Ustna voda Curaprox Perio Plus+ Protect 0.12 CHX je poseben dodatek k negi ustne votline pri težavah z gingivitisom, paradontozo ali pri drugih težavah z dlesnimi.

Ta ustna voda vsebuje klorheksidin (CHX), ki je znan po svojih pozitivnih učinkih na stanje zob, dlesni in ustne sluznice. Njegova optimalna koncentracija v tej ustni vodi omogoča uporabo le-te kar do 3 tedne. Izvleček grenkih pomaranč in druge aktivne sestavine zagotovijo zaščito ustne votline skozi ves dan.

Lastnosti:

  • primerna za uporabo pri težavah z dlesnimi
  • ne povzroča spremembe dojemanja okusa pijač in jedi
  • je prijetnega okusa
  • lahko jo uporabljate tudi dolgoročno

Sestava:

  • klorheksidin 0,12 % – dokazano deluje proti mikroorganizmom
  • CITROX® – naravni izvleček iz grenkih pomaranč, kombiniran z aminokislinami
  • ksilitol – ustni vodi daje prijeten okus, ščiti pred zobnim kariesom in krepi zobe
  • PVP/VA – ustvarjajo zaščitni film v celotni ustni votlini
  • polilizin
  • brez alkohola

Navodilo za uporabo:
Uporabljajte po priporočilu zobozdravnika. Priporočljiv čas jemanja je največ 3 tedne.

O blagovni znamki Curaprox

Kozmetika Curaprox | Curaprox – švicarska preciznost v zobni negi. Curaprox je blagovna znamka vrhunskih orodij za zobno higieno, ki jih razvija švicarsko podjetje z vodilnimi strokovnjaki na področju ustne nege in individualne preventivne nege, Curaden International AG, v sodelovanju z zobozdravniškimi strokovnjaki za raziskavo, poučevanje in prakso. Podjetje Curaden se že desetine let osredotoča zlasti na proizvodnjo in razvoj kakovostnih zobnih in medzobnih ščetk. Glavne točke njihove filozofije so: čisti zobje, učinkovito čiščenje zob brez poškodovanja in sodelovanje z najboljšimi strokovnjaki na področju zobne higiene. Kompleksna serija zobnih ščetk Curaprox vključuje zobne ščetke za čiščenje vidnih predelov zob z različno stopnjo trdosti in števila ščetin po posebnih potrebah zob, na primer občutljivih, široko paleto medzobnih ščetk ali zobne ščetke, ki so namenjene za otroke. Manualne zobne ščetke Curaprox nimajo navadnih najlonskih vlaken, temveč patentirana CUREN® vlakna, ki so neverjetno nežna in mehka. Zahvaljujoč nežnosti vlaken so te zobne ščetke atravmatične, to pomeni brez tveganja za poškodovanje pri uporabi. Gostota vlaken zagotavlja najvišjo učinkovitost, majhna, kompaktna in rahlo ukrivljena glava zobne ščetke omogoča enostavno čiščenje tudi težje dostopnih predelov ustne votline, osmerokotni ročaj zagotavlja držanje zobne ščetke pod pravilnim kotom pri čiščenju zob. Tudi medzobne ščetke Curaprox so neverjetno učinkovite in nežne. Kombinirajo ultra nežna patentirana vlakna, ki se v medzobnih prostorih razvijejo, s tanko kirurško žico. Temeljito čistijo medzobne prostore brez poškodovanja dlesni, ki ga lahko povzročajo zobne nitke. Posebej pri otrocih pazi Curaden na varnost in zato so zobne ščetke za otroke CURAkid popolnoma nežne in primerne tudi za prvo ustno higieno dojenčkov in najmanjših otrok. Ustna higiena bo z njimi zabavna in prijetna. Cilj blagovne znamke Curaprox je ohraniti zobe zdrave skozi vse življenje.

Recenzija Curaprox Perio Plus+ Protect 0.12 CHX