Curaprox Perio Plus+ Support 0.09 CHXzobna pasta proti krvavitvi dlesni in parodontozi

Curaprox Perio Plus+ Support 0.09 CHX zobna pasta proti krvavitvi dlesni in parodontozi
Curaprox Perio Plus+ Support 0.09 CHX zobna pasta proti krvavitvi dlesni in parodontozi
75 ml
7,70

Koda: CUR02115 | Na zalogi
1
DPD
sreda 15. 7. 2020

Opis izdelka Curaprox Perio Plus+ Support 0.09 CHX

Podprite učinek ustnih vod Curaprox Perio Plus+. Zobna pasta Curaprox Perio Plus+ Support 0.09 CHX je izjemna po svojih koristih za zobe in dlesni, njene pozitivne lastnosti pa najboljše pridejo do izraza pri uporabi skupaj z ustnimi vodami s klorheksidinom.

Učinkovino, ki svoje pozitivne lastnosti pri negi ustne votline potrjuje že vrsto let, najdete tudi v zobni pasti Curaprox Perio Plus+ Support 0.09 CHX. Hialuronska kislina pa v ustih zagotovi hitrejšo regeneracijo.

Lastnosti:

 • ščiti zobe in dlesni pred nastankom zobnih oblog in drugih težav v ustni votlini
 • idealna za uporabo z ustnimi vodami iz linije Curaprox Perio Plus+
 • ne vpliva na okus hrane, ki jo pojemo po umivanju zob

Sestava:

 • klorheksidin 0,09 % – dokazano odstranjuje količino mikroorganizmov v ustih
 • CITROX® – kompleks naravnega izvlečka iz grenkih pomaranč in aminokislin
 • natrijev fluorid – deluje kot zaščita pred zobnim kariesom
 • hialuronska kislina – pospešuje regeneracijo
 • PVP-VA – ustvarja na zobeh, dlesnih in ustni sluznici zaščitni film
 • polilizin
 • ne vsebuje natrijevega lavrilsulfata (SLS)
 • ne vsebuje alkohola

Navodilo za uporabo:
Uporabljajte po priporočilu svojega zobozdravnika. Priporočljivo je uporabljati največ 1 mesec.

O blagovni znamki Curaprox

Kozmetika Curaprox | Curaprox – švicarska preciznost v zobni negi. Curaprox je blagovna znamka vrhunskih orodij za zobno higieno, ki jih razvija švicarsko podjetje z vodilnimi strokovnjaki na področju ustne nege in individualne preventivne nege, Curaden International AG, v sodelovanju z zobozdravniškimi strokovnjaki za raziskavo, poučevanje in prakso. Podjetje Curaden se že desetine let osredotoča zlasti na proizvodnjo in razvoj kakovostnih zobnih in medzobnih ščetk. Glavne točke njihove filozofije so: čisti zobje, učinkovito čiščenje zob brez poškodovanja in sodelovanje z najboljšimi strokovnjaki na področju zobne higiene. Kompleksna serija zobnih ščetk Curaprox vključuje zobne ščetke za čiščenje vidnih predelov zob z različno stopnjo trdosti in števila ščetin po posebnih potrebah zob, na primer občutljivih, široko paleto medzobnih ščetk ali zobne ščetke, ki so namenjene za otroke. Manualne zobne ščetke Curaprox nimajo navadnih najlonskih vlaken, temveč patentirana CUREN® vlakna, ki so neverjetno nežna in mehka. Zahvaljujoč nežnosti vlaken so te zobne ščetke atravmatične, to pomeni brez tveganja za poškodovanje pri uporabi. Gostota vlaken zagotavlja najvišjo učinkovitost, majhna, kompaktna in rahlo ukrivljena glava zobne ščetke omogoča enostavno čiščenje tudi težje dostopnih predelov ustne votline, osmerokotni ročaj zagotavlja držanje zobne ščetke pod pravilnim kotom pri čiščenju zob. Tudi medzobne ščetke Curaprox so neverjetno učinkovite in nežne. Kombinirajo ultra nežna patentirana vlakna, ki se v medzobnih prostorih razvijejo, s tanko kirurško žico. Temeljito čistijo medzobne prostore brez poškodovanja dlesni, ki ga lahko povzročajo zobne nitke. Posebej pri otrocih pazi Curaden na varnost in zato so zobne ščetke za otroke CURAkid popolnoma nežne in primerne tudi za prvo ustno higieno dojenčkov in najmanjših otrok. Ustna higiena bo z njimi zabavna in prijetna. Cilj blagovne znamke Curaprox je ohraniti zobe zdrave skozi vse življenje.

Recenzija Curaprox Perio Plus+ Support 0.09 CHX