Demeter Oceankolonjska voda uniseks

Demeter Ocean kolonjska voda uniseks
Demeter Ocean kolonjska voda uniseks
120 ml

Koda: DEM0010 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Darilo za vas
Ob nakupu nad 50 € lahko v košarici izberete izmed 12 odličnih izdelkov.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas

Opis parfuma Demeter Ocean

Kolonjska voda Demeter Ocean prikliče veselo, razburljivo in brezskrbno vzdušje počitnic in vas obda z lahkoto ter svežino.

  • sveža dišava
  • uniseks dišava – za moške in za ženske
  • za vsakodnevno uporabo, še posebej v toplem vremenu

Sestava

Sestava
morske note, pesek, sol
Vrsta dišave
aromatične, vodne

O blagovni znamki Demeter

Parfumi Demeter | Demeter – dišave v najbolj osebni obliki. Po grški mitologiji je bila Démétér hči Titana Krona in boginja plodnosti zemlje in živinoreje. Danes ime Demeter ponosno nosi strogo nadzorovana zaščitna znamka, ki označuje izdelke, ki izhajajo iz certificiranega biodinamičnega kmetijstva in hkrati znamka parfumov, ki je unikatna mimogrede tudi zaradi uporabe izključno naravnih sestavin. Demeter Fragrance Library ima za svoj cilj čim več razširiti uporabo dišav, ker verjame, da kakovostna dišava lahko izboljša vsak dan. Blagovna znamka si torej prizadeva, da ljudje v današnjem hektičnem svetu ne pozabljajo na odličen svet vonjev in da se učijo dojemati na najbolj enostavni in naravni bazi. Prav tako kot se otrok nauči nove stvari – s svežo perspektivo odkritja.
Blagovna znamka Demeter ponuja več kot 250 različnih dišav, ki so navdihnjene z vsakodnevnimi izkušnjami in stvarmi. Vedno gre za enostavne, znane in prijateljske vonje, kot na primer otroški puder ali testo za vaniljevo torto, ki so prilagojeni tako, da bi jih uporabniki prepoznali in hkrati radi nosili. Zahvaljujoč unikatnemu in občutljivemu pristopu lahko blagovna znamka ponuja tudi parfume, ki temejijo na res zelo originalnih vonjih. Ste že kdaj poskusili parfum, ki spominja na vonj prsti, usnja ali gin tonika?
Že pred dolgim časom se je izkazalo, da čut, ki je najbolj povezan z emocijami, je voh. Če izbirate parfum blagovne znamke Demeter, lahko najdete vonj, ki ga imate povezanega z najbolj dragocenimi čustvenimi spomini. Z uporabo takšnega parfuma torej lahko izražate zelo čustvena stanja svoje osebnosti in zaradi tega je Demeter edina ugledna blagovna znamka parfumov, ki je popolnoma osredotočena na stranko. Ta lahko postane ustvarjalec svojega lastnega parfuma, ker so dišave Demeter zelo enostavne, in temeljijo le na eni dišeči noti, tako da jih lahko mešate in plastite.

Blagovna znamka Demeter si hkrati prizadeva za to, da so njeni izdelki čim bolj v harmoniji z naravo. 95 % sestavin izhaja iz naravnih ali obnovitvenih virov in parfumi Demeter ne vsebujejo nobenih barvil, emulgatorjev ali ftalatov. Alkohol v parfumih je naravno fermentiran iz koruze. Blagovna znamka Demeter in njeni izdelki dobesedno ustrezajo izjavi „Ne pozabite se ustaviti in povohati vrtnico“. Svoje stranke spodbuja k temu, da naj uživajo in cenijo lepe vonje, ki jih nenehno obkrožajo. Z blagovno znamko Demeter boste vedno nahajali lepoto v vsakodnevnih stvareh.

„Vaša kolekcija dišav naj bi vključevala več možnosti kot le klasične parfume od oblikovalcev. To je isto, kot da bi v omari imeli le večerno obleko, ki bi bila sicer prelestna, ampak ne bi odgovarjala temu, kar si želite za vsakodnevno življenje. Za ta namen potrebuje namreč tudi udobno obleko ...“ (Christopher Brosius, ustanovitelj Demeter Fragrance Library)

Recenzija Demeter Ocean

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!