Diptyque Base per candela 300 gsvečnik za dišečo svečo

Diptyque Base per candela 300 g svečnik za dišečo svečo
Diptyque Base per candela 300 g svečnik za dišečo svečo
Brezplačna dostava
20,00

Koda: DIP0904 | 2 kos na zalogi
1
Darilo za vas
Izkoristite brezplačno dostavo na vsa naročila.
DPD
četrtek 10. 12. 2020

Opis parfuma Diptyque Base per candela 300 g
Sestava

Navodilo za uporabo:
Izdelek vedno odlagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Shranjujte zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih. Svečnika z gorečo svečo nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov.

Sestava

Vrsta svečnika
za dišečo svečo
Material
plastika

O blagovni znamki Diptyque

p>Blagovna znamka Diptique, ki je nastala leta 1961 v Parizu, dobavlja na trg prvovrstne parfume in dišeče sveče. Zanimivo je, da so se njeni ustanovitelji - Christiane Gautrot, Desmond Knox-Leet in Yves Couesland - najprej posvečali popolnoma nepovezanim področjem.
Prvi je bil oblikovalec interjerjev, drugi je bil slikar in tretji gledališki režiser in scenograf. Primanjkovanje izkušenj pa so nadomestili velikim navdušenjem in jim je uspelo. Takoj njihova prva dišava Eau de Toilette z naslovom „L'eau“ („voda“), je pridobila veliko priljubljenost uporabnikov. Nato so sledili drugi posrečeni izdelki - na primer „L'Autre“ ali večnamenski „Vinaigre de Toilette“.
Danes najdete v ponudbi blagovne znamke Diptique nekaj desetin izdelkov, od katerih so mnogi nastali v sodelovanju z vodilnimi svetovnimi parfumerji, kot so Fabrice Pellegrin, Serge Kalouguine, Olivier Pescheux ali Olivia Giacobetti.
Parfumi Diptique so zelo originalni, čutni in opojni. Poudarijo vaš seksepil in vam ponudijo občutek samozavesti. Dišeče sveče od blagovne znamke Diptique zadišijo v vašem domu z zapeljivo aromo. Posebne omembe so vredne tudi elegantne stekleničke, ki so okrašene z logotipom podjetja. Blagovna znamka Diptique zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo biti privlačni za nasprotni spol, ljubijo luksuz in hočejo imeti prijetno nadišavljen dom.

Recenzija Diptyque Base per candela 300 g