Dišeče palčke

Filter
Cenovni razpon

do

Vrsta dišave za dom
Darila in akcije
Ocena
  •   1
Najbolj prodajani

Odišavite svoj dom ali pisarno s priljubljeno dišavo in si oddahnite od vsakodnevnega stresa. Dišeče palčke ustvarjajo prijetno vzdušje, delujejo pozitivno na psihično počutje ljudi, hkrati pa so moderen dodatek vsakega prostora. Izbirajte med prestižnimi dišečimi palčkami Smells like Spell ali Ashleigh & Burwood London.

Učinki dišečih palčk

Dišeče palčke uporabljajte pri aromaterapiji, s katero se s pomočjo različnih arom borite proti stresu in utrujenosti. Poleg tega pa delujejo tudi kot dezinfekcija. Na notino.si najdete dišave, ki podpirajo koncentracijo, prikličejo romantično vzdušje ali občutek varnosti. Katero boste izbrali?

Enostavna uporaba dišečih palčk

Prižgite konico dišeče palčke in upihnite plamen ter palčko pustite tleti. Postavite jo na fiksno površino v držalo za dišeče palčke. Pazite na prepih v prostoru, nemirne otroke ali domače živali.

Podpirajte učinke naravnih dišečih palčk za dom s popolnim okoljem za sprostitev. Skupaj s palčko prižgite tudi svečko, naslonite se na blazino, pokrijte se z mehko deko, skuhajte si čaj in v miru preberite knjigo. Uživajte v trenutku, ki je samo vaš.