Diva & Nice Cosmetics Professional čopič za nanašanje senčil

1×
Diva & Nice Cosmetics Professional čopič za nanašanje senčil
Diva & Nice Cosmetics Professional čopič za nanašanje senčil
MAX 530/05
3,64

Koda: DIV2054 | Na zalogi
1
DPD
sreda 10. 3. 2021

Opis izdelka Diva & Nice Cosmetics Professional

Čopič za oči Diva & Nice Cosmetics Professional je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči.

Lastnosti:

  • nanaša optimalen sloj senčil za oči
  • je primeren za pudraste izdelke

Navodilo za uporabo:
S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi.

O blagovni znamki Diva & Nice Cosmetics

Češko podjetje Diva & Nice Cosmetics, ki je bilo ustanovljeno leta 1994, se osredotoča na prodajo dekorativne kozmetike in pripomočkov (blaznice za puder, čopiči, pincete, škarje, make-up gobice in številni drugi). V njegovi bogati ponudbi boste našli tudi druge zanimive izdelke.

Filozofija podjetja Diva & Nice Cosmetics je enostavna – dodajati na trg kakovostno in hkrati finančno dostopno blago. Nujno je dodati, da mu ta cilj uspeva izpolnjevati. Veliko priljubljenost so dobili na primer pripravki za oči in lepilne trepalnice Diva & Nice Cosmetics. Posebne omembe so vredna tudi dizajnska ogledala različnih oblik (srce, oval, kvadrat ...) in vzorcev.

Diva & Nice Cosmetics je postopno postala sinonim lepote in privlačnosti. Njeni izdelki se odlikujejo po enostavni uporabi in visoki učinkovitosti. Poskusite jih in boste navdušeni! Blagovna znamka Diva & Nice Cosmetics zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po odličnem, nespregledljivem videzu, pogosto izbirajo na podlagi zanimivega dizajna in si želijo poudariti svoj samosvoji stil.

Recenzija Diva & Nice Cosmetics Professional1