DW HomeFarmhouse Sea Salt & Thyme dišeča sveča

DW Home Farmhouse Sea Salt & Thyme dišeča sveča
DW Home Farmhouse Sea Salt & Thyme dišeča sveča
Novost
425 g
19,40

Koda: DWH01390 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 21. 10. 2021

Opis DW Home Farmhouse Sea Salt & Thyme
Sestava

Dišeča svečka DW Home Farmhouse Sea Salt & Thyme čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • sveža dišava
  • lesna dišava
  • zračno čista dišava
  • dolgo gorenje

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.

Pomembna opozorila

Hraniti zunaj dosega otrok.
Celotno besedilo

Sestava

Sestava
jantar, rožmarin, mah, morska sol, materina dušica, minerali, bergamotka, gozdni zrak, žajbelj
Vrsta dišave za dom
čista, zeliščna, sveža
Vrsta stenja
bombažen
Število stenjev
2
Vrsta voska
drugi
Material
les, steklo

O blagovni znamki DW Home

Blagovna znamka DW Home je bila ustanovljena leta 1996 v sončni Kaliforniji in je vodilni proizvajalec kakovostnih sveč. Poslanstvo podjetja je ustvarjati stilske domače dekoracije in zagotoviti nove standarde za načrte sveč. Sveče izdelujejo iz skrbno izbranih sestavin in dišečih esenc in se lahko ponašajo z zanimivim dizajnom.

DW Home sveče so izjemne s tem, da se izdelujejo ročno in za njihovim končnim rezultatom stojijo pomembni ameriški dizajnerji. Dvojni do trojni stenj zagotavlja, da se vosek enakomerno raztopi in dešeče esence sproščajo postopno.

Sveče v stilskih steklenih embalažah zdržijo goreti dolg čas in postanejo edinstvene okrasne prvine vašega doma. Prijetno vzdušje naredijo v vsakem domu in dodajo vtis razkošja. DW Home si stalno prizadeva za to, da bi bile sveče prvovrstne kakovosti lahko dostopne vsem strankam in prijetno nadišavile vsak dom.

Recenzija DW Home Farmhouse Sea Salt & Thyme