Elancyl Slim Design

shujševalni gelasti koncentrat

Elancyl Slim Design shujševalni gelasti koncentrat
Elancyl Slim Design shujševalni gelasti koncentrat
200 ml
11,90

Koda: ELC1321 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Elancyl Slim Design
200 ml | 11,90

Opis izdelka Elancyl Slim Design

Pripravek Elancyl Slim Design pomaga na poti do vitkejše postave.

Lastnosti:

  • oži, oblikuje boke, zadnjico in stegna
  • vidno zmanjšuje celulit
  • dermatološko testirano

Navodilo za uporabo:
Sledite navodilom na embalaži.

Lastnosti

Konsistenca
gel
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Elancyl

Kozmetika Elancyl neguje žensko kožo v vseh obdobjih življenja že od leta 1971. Raziskovanja, ki so za blagovno znamko bistvena, iščejo nove zanimive učinkovite snovi, ki rešujejo krepkost kože, tonizacijo, energijo, svežino, regeneracijo itd.

Eden od velikih mejnikov za nego telesa je bilo leto 1978, ko je bil prvič uporabljen kofein v boju proti celulitu prav v pripravkih blagovne znamke Elancyl. Drugi popolnoma revolucionarni pristop je osredotočanje na tako imenovano kronobiologijo, ki se ukvarja z izkoriščanjem učinkovitih naravnih snovi v skladu z bioritmi. To pomeni, da vejo, kdaj uporabiti določeni pripravek, da bi spodbudil ali po potrebi oslabel metabolične procese.

Osnovna usmeritev izdelkov je učvrstitev kože celega telesa, hujšanje, prevencija in rešitev strij. Lepota ni konstantna, ženske vedno hrepenijo po boljšem videzu in tekom življenja prihaja do številnih sprememb. Odraščanje, nosečnost, izguba teže ali njeno povečanje, to so trenutki, ko lahko zaupate negi Elancyl in rezultat bo lepša in bolj čvrsta koža.