Preskoči na glavno vsebino

Elie Saab

Elie Saab

Parfumi Elie Saab v sebi skrivajo vzdušje sodobnega modnega sveta in osupljiv čar arabske pokrajine. Povezovanje prvin zahodne in vzhodne kulture je tipično tudi za modno oblikovanje izjemnega oblikovalca libanonskega porekla, čigar ime blagovna znamka nosi.

Ljubezen do mode je Elie Saab odkril že zgodaj v mladosti, svoj prvi butik pa je odprl, ko je bil star komaj 18 let. Uspeh je prihajal postopoma, veliko prelomnico in svetovni uspeh je pa pomenilo leto 2002. V vinsko rdeči obleki iz njegove delavnice se je igralka Halle Berry sprehodila po rdeči preprogi in prejela kipec oskarja. Obleke Elie Saab je od takrat predstavilo tudi veliko drugih vodilnih znanih osebnosti vključno z Angelino Jolie in Taylor Swift.

Po odprtju prvega butika je preteklo skoraj 10 let, preden se je blagovna znamka Elie Saab začela predstavljati tudi v svetu parfumov. Že prvo dišavo z enostavnim imenom Elie Saab Le Parfum pa so takoj vzljubile ženske po vsem svetu. Vsak naslednji parfum Elie Saab, ki je bil potem predstavljen, v sebi odraža luksuzno ustvarjanje blagovne znamke, ki v svetu haute couture spada med vodilne. Tudi vi odkrijte ženstvenost, eleganco in čutnost, ki jih vsak parfum Elie Saab skriva.

celotno besedilo skrij besedilo