Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging Daily Serumserum proti gubam

Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging Daily Serum serum proti gubam
Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging Daily Serum serum proti gubam
Razprodaja
183,00

Prihranite 44%
50 ml
102,04

Koda: ELA0435 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 30. 1. 2020
 • Opis izdelka
 • O blagovni znamki
 • Recenzija

Opis izdelka Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging Daily Serum
Lastnosti

Dramatično izboljšanje kože, utrujene od zunanjih škodljivih vplivov, in to že v štirih tednih! Serum proti gubam Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging Daily Serum s tehnologijo postopnega sproščanja kožo obnavlja in krepi njeno zaščito pred škodljivimi vplivi, ki lahko povzročijo znake staranja.

Serum vsebuje najbolj učinkovite antioksidante, ki vašo kožo zaščitijo pred stresom, umazanim zrakom ali dimom. Hkrati podpira naravne regenerativne procese v koži in s tem obnavlja njen mladostni videz. Kos je finim linijam, gubam, pigmentnim madežem in povešeni koži.

Lastnosti:

 • v kožo se sprošča postopoma, tekom celega dne
 • kožo intenzivno ščiti pred različnimi negativnimi vplivi
 • na splošno obnavlja mladosten videz kože
 • gladi fine linije in gube
 • zmanjšuje vidnost pigmentnih madežev
 • koža je očitno bolj utrjena in prožna

Sestavine:

 • idebenon – kožo ščiti pred delovanjem prostih radikalov
 • thiotaine – celice ščiti pred poškodbami zaradi zunanjih vplivov
 • lipokroman 6 – krepi hidrolipidno plast kože
 • izvleček iz zelenega čaja – na splošno izboljša videz kože

Kako uporabljati:
Serum proti gubam Elizabeth Arden nanesite na čisto kožo. Izogibajte se predela okoli oči. Na črpalko pritisnite enkrat in serum nanesite kot prvega od izdelkov za nego, ki jih uporabljate.

Lastnosti

Učinek
proti staranju, Vlaženje
Tip kože
za vse tipe kože
Konsistenca
serum

O blagovni znamki Elizabeth Arden

Parfumi Elizabeth Arden | Kozmetika Elizabeth Arden – pravica do lepote. Ameriško blagovno znamko parfumov in kozmetike Elizabeth Arden je ustanovila že leta 1910 kanadsko-ameriška podjetnica Florence Nightingale Graham in ji je dala ime, ki ga je sama uporabljala pri poslovanju.

Elizabeth Arden, podjetnica, svetovalka na področju lepote in bojevnica za pravice žensk, predstavlja vse do danes navdih za ženske po vsem svetu. Sijočo zgodovino svoje blagovne znamke je začela z ustanovitvijo svojega prvega salona na Peti aveniji v New Yorku v obdobju, ko so ženske le redkokdaj poslovale in uporabljanje make-upa sploh ni bilo običajno. Med drugo svetovno vojno je razvijala kozmetiko za ženske, ki so služile v vojski in leta 1946 je postala prva ženska, ki se je pojavila na naslovnici revije Time.

Elizabeth Arden je sodila med prve, ki so uveljavljali znanstvene inovacije v kozmetični industriji, in svetovno slavna je postala zahvaljujoč svojemu holističnemu pristopu do lepote. Že v 20. letih je apelirala na ženske, da bi kožo vlažile, da bi se izogibale bivanju na neposrednem soncu in vsak dan vadile jogo. Elizabeth, ki je doživela več kot 80 let, je umrla v New Yorku leta 1966. Bila je resnično izjemna ženska in številne svoje unikatne prednosti je predala svetovno priznani blagovni znamki.

Elizabeth Arden je bila prepričana, da lepota ne temelji v kopičenju make-upa, temveč v inteligentni združitvi znanosti in narave. Njeni kozmetični izdelki si prizadevajo za izboljšanje celotnega stanja kože in je nočejo le maskirati. Blagovna znamka Elizabeth ARden je prinesla v kozmetično industrijo celo vrsto načelnih inovacij, med katere spada na primer dekorativna kozmetika za oči ali kozmetični izdelki v potovalnih pakiranjih.

 Izdelki za nego kože in telesa, široka paleta dekorativne kozmetike in tudi dišave od blagovne znamke Elizabeth Arden v sebi do danes nosijo nepremagljivega, inovativnega duha ustanoviteljice blagovne znamke, ki je predana prizadevanju za najvišjo kakovost. Ni naključje, da med slavnimi imeni sodelavcev so se pojavili na primer Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe ali Marlene Dietrich.

Med najbolj znane izdelke Elizabeth Arden sodi na primer Eight Hour Cream, ki ščiti in zdravi suho, razpokano in razdraženo kožo, ali parfum 5th Avenue za ženske, ki se odlikujejo z izbranim okusom, inteligenco, eleganco in uspešnostjo.

Zahvaljujoč blagovni znamki Elizabeth Arden so vsak dan ženske po vsem svetu lepše in bolj samozavestne. Široka paleta kozmetičnih izdelkov garantira samo najvišjo kakovost in hkrati tudi edinstvenost duha.

„Vsaka ženska ima pravico biti lepa.“ (Elizabeth Arden)

Recenzija Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging Daily Serum