Essence Essence Power paleta za lica

Essence Essence Power paleta za lica
Essence Essence Power paleta za lica
14 g

Koda: ESS08199 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis izdelka Essence Essence Power
Lastnosti

Prestižna paleta rdečil Essence Essence Power vam ponuja odtenke različnih barv za slavnostne priložnosti in vsakodnevno ličenje.

Lastnosti:

  • zagotavlja lica zdravega videza
  • dosega naraven videz
  • čudovito pigmentirane barve
  • mat in bleščeči odtenki

Navodilo za uporabo:
S pomočjo čopiča, aplikatorja ali s konicami prstov nanesite rdečilo na ličnici. Razmažite.

Lastnosti

Odtenek
bel, roza, nude, bordo

O blagovni znamki Essence

Ličenje je igra, zabava in izražanje same sebe. Pozabite na popolnost in se opogumite. Nemška blagovna znamka Essence izdeluje igriva, kakovostna in obenem cenovno dostopna ličila, s katerimi pričarate popoln videz – pa če z ličenjem šele začenjate, če sledite novim trendom ali pa že imate lasten, osebni stil.

Več kot 84 % vseh izdelkov Essence Cosmetics je izdelanih v Evropi. Kakovost in prijaznost do življenjskega okolja sta za blagovno znamko absolutni prioriteti, zato kozmetika Essence vsebuje večinoma naravne sestavine. Kar precej izdelkov Essence je veganskih.

V ponudbi znamke najdete vse potrebno za kompletno ličenje – od podlage preko tekočega pudra Essence vse do osvetljevalca. Sveti gral znamke so poleg tekočih pudrov tudi maskare, palete senčil za oči in rdečila za lica. Popularna maskara Essence I Love Extreme vašim trepalnicam daje maksimalen volumen, paleti Essence Love What You Do ali Epic Sunset sta kot ustvarjeni za dnevno ali izrazito večerno ličenje, katerikoli puder Essence pa poskrbi za dolgotrajno fiksacijo.

Recenzija Essence Essence Power