Estée Lauder Brushes

čopič za ustnice

Estée Lauder Brushes čopič za ustnice
Estée Lauder Brushes čopič za ustnice
Brezplačna dostava
22,90

Koda: EST3029 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Estée Lauder Brushes
| 22,90

Opis izdelka Estée Lauder Brushes

Čopič za ustnice Estée Lauder Brushes vam omogoča popolno in natančno ličenje vaših ustnic.

Lastnosti:

  • popolno oblikuje ustnice zaradi natančnega nanašanja šminke
  • hiter in enostaven nanos

Navodilo za uporabo:
Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na ustnice po potrebi. Uporabite rob čopiča za risanje kontur in površino čopiča za zapolnjevanje ustnic.

O blagovni znamki Estée Lauder

Kozmetika Estée Lauder nosi ime svoje ustanoviteljice, ki je že v 20. stoletju povzročila v svetu lepote dobesedno revolucijo. Kot nečakinja lekarnarja se je Estée že od mladosti ukvarjala z izdelavo kozmetike in kmalu je namešala svojo prvo kremo za obraz. Leta 1946 je začela s prodajo svojih Estée Lauder izdelkov.

Blagovna znamka Estée Lauder je bila zgrajena na požrtvovalnosti, nepopustljivosti in strasti. Estée je pogosto obiskovala kozmetične salone po vsem New Yorku. Blagovna znamka je bila uspešna zahvaljujoč osebnim priporočanjem posameznih strank in pripravki za nego obraza Estée Lauder so kmalu dobili sloves.

Iz majhnega podjetja je postopno postala premijska blagovna znamka mednarodnega formata. Ikonični make-up Estée Lauder je danes nepogrešljiv del kozmetične opreme številnih žensk in krema za obraz Estée Lauder je zahvaljujoč razkošnim sestavinam in znanstvenemu pristopu to najboljše, kaj lahko svoji koži privoščite. Filozofija blagovne znamke Estée Lauder je popolnoma enostavna – vsaka ženska je lahko videti lepa ne glede na starost.