Estée Lauder Pure Color Envy Matte

matirajoča šminka

Estée Lauder Pure Color Envy Matte matirajoča šminka
Estée Lauder Pure Color Envy Matte matirajoča šminka
Estée Lauder Pure Color Envy Matte matirajoča šminka
odtenek 208 Blush Crush 3,5 g
27,98

Koda: EST4487 | 4 kos na zalogi
kos
DPD
torek, 22. 1. 2019
Estée Lauder Pure Color Envy Matte
odtenek 208 Blush Crush 3,5 g | 27,98

Opis kozmetike Estée Lauder Pure Color Envy Matte

Šminka Estée Lauder Pure Color Envy Matte bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje.

Lastnosti:

  • ustnice so videti polne in zdrave
  • kremasta tekstura
  • dolgotrajen učinek
  • mat učinek

Navodilo za uporabo:
Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.

O blagovni znamki Estée Lauder

Kozmetika Estée Lauder nosi ime svoje ustanoviteljice, ki je že v 20. stoletju povzročila v svetu lepote dobesedno revolucijo. Kot nečakinja lekarnarja se je Estée že od mladosti ukvarjala z izdelavo kozmetike in kmalu je namešala svojo prvo kremo za obraz. Leta 1946 je začela s prodajo svojih Estée Lauder izdelkov.

Blagovna znamka Estée Lauder je bila zgrajena na požrtvovalnosti, nepopustljivosti in strasti. Estée je pogosto obiskovala kozmetične salone po vsem New Yorku. Blagovna znamka je bila uspešna zahvaljujoč osebnim priporočanjem posameznih strank in pripravki za nego obraza Estée Lauder so kmalu dobili sloves.

Iz majhnega podjetja je postopno postala premijska blagovna znamka mednarodnega formata. Ikonični make-up Estée Lauder je danes nepogrešljiv del kozmetične opreme številnih žensk in krema za obraz Estée Lauder je zahvaljujoč razkošnim sestavinam in znanstvenemu pristopu to najboljše, kaj lahko svoji koži privoščite. Filozofija blagovne znamke Estée Lauder je popolnoma enostavna – vsaka ženska je lahko videti lepa ne glede na starost.