Farmona Hair Genic Monoi & Thermozaščitni šampon za toplotno oblikovanje las

Farmona Hair Genic Monoi & Thermo zaščitni šampon za toplotno oblikovanje las
Farmona Hair Genic Monoi & Thermo zaščitni šampon za toplotno oblikovanje las
410 ml
3,90

Koda: FAR1322 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Farmona Hair Genic Monoi & Thermo zaščitni šampon za toplotno oblikovanje las
| 1 kos | 3,90
DPD
ponedeljek 21. 10. 2019
  • Sestava
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Lastnosti

Tip las
obremenjeni lasje, za vse vrste las
Tip lasišča
vse vrste lasišča

O blagovni znamki Farmona

Podjetje Farmona Natural Cosmetics Laboratory je bilo ustanovljeno leta 1997 v Krakovu. Njegova bogata ponudba vključuje več kot 450 kozmetičnih pripravkov, ki so zahvaljujoč visoki učinkovitosti in varnosti zelo priljubljeni pri strankah. Lahko še dodamo, da Farmona obenem vodi tudi luksuzni Business & SPA hotel.
Farmona daje velik poudarek na razvoj in raziskave. Vse kreme, šamponi, geli za prhanje in drugi izdelki od te blagovne znamke so izdelani na osnovi najnovejših spoznanj iz področja dermatologije, farmacije in drugih znanstvenih panog.
Kozmetika Farmona izkorišča odlične lastnosti rastlin. Vsebuje izvlečke kostanja, vrtnega ognjiča, zelenega čaja, vanilje, listkov olive itd. Izbira sestavin se drži zelo strogih kriterijev - Farmona je bila prvo poljsko podjetje, ki je implementiralo norme GMP (Good Manufacturing Practice).
Izdelki Farmona so sčasoma postali sinonim za učinkovitost, inovacije in nekompromisno kakovost. O njihovi izjemnosti priča tudi dejstvo, da se lahko ponašajo s celo vrsto prestižnih nagrad (na primer European Medal ali Golden Crocus Award). Blagovna znamka Farmona zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po lepoti in zdravju, so zahtevni in zadovoljni le s popolno kakovostjo.

Recenzija Farmona Hair Genic Monoi & Thermo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!