FOREO Gift Set Here & Therekozmetični set I. (za popolno čiščenje obraza) za ženske

FOREO Gift Set Here & There kozmetični set I. (za popolno čiščenje obraza) za ženske
FOREO Gift Set Here & There kozmetični set I. (za popolno čiščenje obraza) za ženske

Koda: FOR04839 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Luna 2 mini + Luna Play

  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka FOREO Gift Set Here & There
Lastnosti

Navodila za uporabo najdete TUKAJ.

Lastnosti

Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože
Tip seta
Darilni set, Kozmetični set
Vrsta napajanja
akumulatorsko, brez ponovnega polnjenja

O blagovni znamki FOREO

FOREO prinaša nove standarde za lepoto in zdravje s področja nege kože. Filozofija blagovne znamke temelji na prepričanju, da je človek videti dobro, če se dobro počuti. Revolucionarni sistem za čiščenje kože FOREO LUNA™, ki ga je to švedsko podjetje razvilo leta 2013, vam omogoča, da lahko to doživetje izkusite večkrat.

Čistilne sonične krtače FOREO so izdelane iz hipoalergenskega neporoznega silikona, ki zagotavlja visoke higienske standarde. Več kot 8 tisoč soničnih pulzov na minuto in edinstven dizajn je garancija za globinsko ter nežno čiščenje kože. Vaš obraz bo po vsaki uporabi bolj čist, gladek in sijoč.

Izbirate lahko iz široke palete izdelkov. Osnovno različico FOREO LUNA dopolnjuje na primer FOREO LUNA 2 z učinkom proti staranju, kompakten FOREO LUNA mini 2, potovalni LUNA go ali najmanjši LUNA play. Priljubljena je tudi zobna ščetka FOREO ISSA ali pripomoček za masažo za predel okoli oči FOREO IRIS.

Izdelki FOREO so primerni za različne tipe kože in so na voljo v številnih barvnih ter igrivih različicah. Izberite si svojo!

Recenzija FOREO Gift Set Here & There