Garnier Essentials Sensitivepomirjajoči odstranjevalec ličil za oči

Garnier Essentials Sensitive pomirjajoči odstranjevalec ličil za oči
Garnier Essentials Sensitive pomirjajoči odstranjevalec ličil za oči
125 ml

Koda: GAR1546 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis izdelka Garnier Essentials Sensitive

Pripravek za odstranjevanje ličil Garnier Essentials Sensitive bo zagotovil popolno in skrbno odstranitev make upa, tudi na območju okoli oči.

Lastnosti:

  • temeljito odstrani vse vrste ličil za oči
  • kožo pušča svežo
  • ima pomirjajoče učinke

Sestava:

  • brez dišav
  • brez alkohola

Navodilo za uporabo:
Vzemite robček in z njim nežno s kože obrišita ličila in umazanijo. Po uporabi embalažo temeljito zaprite, da preprečite sušenje robčkov.

Lastnosti

Konsistenca
voda
Tip kože
občutljiva
Učinek
pomirjanje

O blagovni znamki Garnier

Kozmetika Garnier že več kot stoletje vpliva na življenja tako moških kot žensk po vsem svetu. Ustanovljena je bila v Franciji in je postopoma postala ena najbolj spoštovanih blagovnih znamk.

Zgodbo blagovne znamke je leta 1904 začel pisati frizer Alfred Amour Garnier, ko je razvil prvi zeliščni tonik za lepe lase, ki je kmalu postal uspešnica. Leta 1960 je nastala prva barva za lase Garnier za domačo uporabo in ženske so začele svoje lase imeti za modni dodatek. Med druge izdelke, ki so postali priljubljeni takoj, sodita na primer micelarna voda Garnier in čistilni gel Garnier Pure Active.

Blagovna znamka Garnier posluša svoje stranke in se odziva na njihove potrebe na področju nege kože in las. Oblikuje izdelke, ki so dejansko učinkoviti, dostopni in olajšajo vsakodnevne lepotne rituale. Zaradi vsega omenjenega je danes kozmetika Garnier tako uspešna in jo najdemo v več kot 120 državah po vsem svetu.

Recenzija Garnier Essentials Sensitive