GivenchyL’Interdit Rouge parfumska voda za ženske

Givenchy L’Interdit Rouge parfumska voda za ženske
Givenchy L’Interdit Rouge parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
Novost
80 ml
109,00

Koda: GIV08991 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 23. 9. 2021

Opis Givenchy L’Interdit Rouge
Sestava

Prestopite mejo in doživite vznemirjenje ob prepovedanem! Željo, da se prepustite skušnjavi, bo ženska parfumska voda Givenchy L’Interdit Rouge v vas zagotovo vzbudila. Ta dišava je odlična interpretacija tega, kako se močna čutnost spremeni v obsedenost.

  • cvetlična dišava z lesnimi in začimbnimi toni
  • predstavljena leta 2021
  • dišava, prepojena z novo čutnostjo

Sestava dišave
V prvih trenutkih bosta vaše čute prevzela rdeča pomaranča in ingver. Čez nekaj trenutkov na polno pride do izraza cvetlični značaj dišave po zaslugi opojnih tonov belih cvetov jasmina, tuberoze in cveta pomarančevca. Vse to dodelajo začimbni in pikantni toni pimentovca.

Zgodba dišave
Pisalo se je leto 1957, ko je luč sveta prvič ugledala dišava L’Interdit, ki je tako dokazala svojo brezčasnost. Leta 2021 se predstavlja v vznemirljivi, zelo zasvojljivi interpretaciji. Dišava Givenchy L’Interdit Rouge je popoln odraz izjemne, kar žgoče zapeljivosti.

Značaj dišave izdaja tudi sama steklenička. Njen prozorni lak je rdeče barve, ki je za blagovno znamko Givenchy ikonična in se ji na ta način poklanja. Dišava Givenchy L’Interdit Rouge je delo kar treh parfumarjev. Ustvarili so jo Dominique Ropion, Anne Flipo in Fanny Bal.

Pomembna opozorila

Vnetljivo.
Celotno besedilo

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
rdeča pomaranča, note začimb
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
jasmin, pomarančni cvet
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
sandalovina, pačuli
Vrsta dišave
cvetlične, začimbne, lesne

O blagovni znamki Givenchy

Prestižni modni kosi, kakovostna kozmetika in čudovite dišave. To je francoska blagovna znamka Givenchy, ki se že več kot 60 let z vso predanostjo posveča modi in lepoti. Kupce vabi, da najdejo svoj lasten, nepozaben slog in so, kar so.

Zgodba blagovne znamke Givenchy se je začela pisati v Parizu leta 1952, ko je oblikovalec Hubert de Givenchy ustanovil modno hišo, ki nosi njegovo ime. Leta 1953 se je Hubert de Givenchy srečal z Audrey Hepburn in začelo se je njuno tesno sodelovanje. Za šarmantno Audrey, ki je bila njegova muza, je Givenchy oblikoval filmske kostume in jo oblačil za različne dogodke.

Leta 1957 je Givenchy predstavil dišavo L'Interdit, ki je bila prvotno zasnovana prav za očarljivo igralko. Tako je nastalo podjetje Parfums Givenchy. Sledile so štiri nepozabne dišave in leta 1989 se je blagovna znamka Givenchy razširila na kozmetiko.

Poleg legendarne Givenchy L'Interdit, ki je dočakala tudi novo, modernejšo interpretacijo v obliki privlačne cvetlične dišave, sta zelo priljubljeni tudi Givenchy Irresistible in Gentleman Givenchy.

Parfumi Givenchy so brezčasni, pomagajo izraziti osebnost svojega nosilca in ustvarjajo edinstven dišavni podpis, s katerim si vas bo zapomnil vsak.

Recenzija Givenchy L’Interdit Rouge