Guerlain Cils d’Enfer Maxi Lashmaskara za volumen

7×
Guerlain Cils d’Enfer Maxi Lash maskara za volumen
Guerlain Cils d’Enfer Maxi Lash maskara za volumen
35,00

Prihranite 19%
odtenek 01 Noir 8,5 ml
28,23

Koda: GUR0350 | Na zalogi
1
DPD
torek 21. 1. 2020
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Guerlain Cils d’Enfer Maxi Lash
LastnostiOpis:

Guerlain Maxi Lash maskara za volumen vam ustvari očarljiv vlumen in presenetljive krivulje. Zahvaljujoč unikatnemu delovanju posebnih polimerov lahko imate trepalnice kot mežikajoča punčka ali glamour diva.

Magično trio olj se ekstremno enostavno oprime trepalnic in jih najprej zgosti. Drugi korak je čebelji vosek, ki deluje kot balzam. Ne naredi grudic in enostavno drsi po celotnih trepalnicah. Omogoča mehčanje trepalnic, tako da lahko oblikujete krivulje po svoji želji in stilu. Zadnja prvina se obnaša kot končni lak za lase. Počešite svoje trepalnice in jim dodajte dolžino. Takoj ko se boste pogledale v ogledalo, vam bo že jasno, kdo je najlepši. Intenziven provokativen in hipnotičen pogled je zagotovljen.

Učinki:

  • trepalnice zgosti
  • zelo olajša oblikovanje krivulj
  • neskončno podaljša trepalnice

Sestava:

  • čebelji vosek – bogat z vitaminom A
  • karnaubski vosek – dodaja sijaj in preprečuje nastanek grudic
  • tokoferol – vitamin E, kožo ščiti pred škodljivimi vplivi, preprečuje nastanek prostih kisikovih in toksičnih radikalov

Lastnosti

Aktivne snovi
vitamin E
Barva
črna
Vrsta maskare
za volumen

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumerija Guerlain živi z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in s tem spada med najstarejše in najslavnejše na svetu. Od samega začetka leta 1828 ta blagovna znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno v Franciji in je povezana predvsem z dvema mestoma. V zgodovinskem mestu Chartres nastajajo Guerlain ličila in vrhunska kozmetika, v kraju Orphin pa se rojevajo popolne Guerlain dišave. Obe lokaciji povezuje ne le tradicija, temveč tudi umetniško znanje in izpopolnjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlaina, ki je blagovni znamki vdihnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je požel priznanje pariškega visokega plemstva in sredi 19. stoletja se je njegovo ime pojavljalo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes sije v svetu dišav že skoraj 200 let. Kozmetika Guerlain skriva tudi mnogo draguljev, med njimi bodo tonirane kroglice za obraz Guerlain Météorites pravi zaklad vaše kozmetične opreme.

Recenzija Guerlain Cils d’Enfer Maxi Lash