Hermès Terre d’Hermès

parfum za moške 200 ml

1×
Hermès Terre d’Hermès parfum za moške 200 ml
Hermès Terre d’Hermès parfum za moške 200 ml
Hermès Terre d’Hermès parfum za moške 200 ml
Hermès Terre d’Hermès parfum za moške 200 ml
200 ml
126,10

Koda: HER0145 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 29. 5. 2019
Hermès Terre d’Hermès
200 ml | 126,10

Opis parfuma Hermès Terre d’Hermès

Parfum Terre D’Hermes je zelo presenetljiv s svojim značajem. Deluje močno, s temnimi zemeljskimi toni in hkrati je v njem nekaj nežnega, razburljivega. Primeren je za vsakega moškega, ki se ne boji iskati v vsakodnevnosti življenja izjemnih, presenetljivih trenutkov.

Kompozicija dišave Terre D’Hermes je ustvarjena popolnoma genialno samo z minimalnim številom prvin, ki se skupaj popolnoma ujemajo. Odpira se s presenetljivo dominantno citrusno aromo grenivke in pomaranče. Postopno prihajajo na vrsto zemeljski toni kremena, ki jih na koncu poudari še vzdušje vlažnega poletnega gozda. Tukaj boste vohali topel vonj lesa.

Parfum je odličen za nošenje v katerem koli letnem obdobju. Ob vsakem vremenu ima različno podobo in vsakič je v ospredju druga od njihovih dominant.

Sestava

Zgornje note
grenivka, pomaranča
Srčne note
kremen
Bazne note
benzoin, hrastov mah, lesne note
Vrsta dišave
lesne, začimbne

O blagovni znamki Hermès

Parfumi Hermes | Hermes – Francoska modna blagovna znamka s poudarkom na visoko kakovostnih usnjenih modnih dodatkih in luksuznih parfumih ima ime po ustanovitelju Thierry Hermesu. Ustanovljena je bila leta 1837 v Parizu in prvotno izdelala sedla za konje in drugo opremo za jahanje, potem torbice, nakit, ure in strehe kabrioletov. Prva torbica je bila narejena leta 1922, nato pa so oblikovali še v različnih velikostih, barvah in stilih. Trenutno jih kupujejo slavne osebe. Parfumi Hermes segajo med priljubljene znamke na trgu in prvič so se pojavili leta 1950. Hermes je zvest usnju tako z vsebino kot z embalažo.

Ocena Hermès Terre d’Hermès

Dodajte novo recenzijo

5.0
1 ocena
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis