Hermès Terre d’Hermèsparfum za moške

1×
Hermès Terre d’Hermès parfum za moške
Hermès Terre d’Hermès parfum za moške
Brezplačna dostava
75 ml
83,60

Koda: HER0144 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 13. 8. 2020

Opis parfuma Hermès Terre d’Hermès
Sestava

Spremenite običajne dneve v nepozabna doživetja, polna čustev. Parfum za moške Hermès Terre d’Hermès je močan, s temnimi zemeljskimi toni, hkrati pa je v njem nekaj nežnega in razburljivega. Primeren je za vsakega moškega, ki se ne boji poiskati izjemnih trenutkov v vsakodnevnosti življenja. Vzdušju, ki ga ta parfum ustvari pri svojem uporabniku, se enostavno ni mogoče upreti in popolnoma logično je, da vzbudi zanimanje povsod, kjer se pojavi.

  • lesno-začinjena dišava
  • za karizmatičnega moškega
  • za vsak dan in za posebne priložnosti

Sestava dišave
Za uvod v dišečo sestavo poskrbijo sočni toni grenivke in pomaranče. Nato pridejo v ospredje zemeljski akordi kremena, ki neopazno preidejo v zaključek, sestavljen iz zemeljskih in lesnih tonov.

Zgodba dišave
Parfum Terre d’Hermès prihaja iz delavnic svetovno priznane francoske modne hiše Hermè, katere dišave se odlikujejo po tem, da iščejo navdih v naravni lepoti in čisti transparentnosti narave. Sestava dišave Terre D’Hermes so vedno zelo naravne, vendar nadvse privlačne. V človeku prebudijo kar naturalistični instinkt. In točno to je primer parfuma Terre d’Hermès, ki je bil predstavljen leta 2009.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
pomaranča, grenivka
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
kremen
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
benzoin, hrastov mah, lesne note
Vrsta dišave
začimbne, lesne

O blagovni znamki Hermès

p>Parfumi Hermes | Hermes – Francoska modna blagovna znamka s poudarkom na visoko kakovostnih usnjenih modnih dodatkih in luksuznih parfumih ima ime po ustanovitelju Thierry Hermesu. Ustanovljena je bila leta 1837 v Parizu in prvotno izdelala sedla za konje in drugo opremo za jahanje, potem torbice, nakit, ure in strehe kabrioletov. Prva torbica je bila narejena leta 1922, nato pa so oblikovali še v različnih velikostih, barvah in stilih. Trenutno jih kupujejo slavne osebe. Parfumi Hermes segajo med priljubljene znamke na trgu in prvič so se pojavili leta 1950. Hermes je zvest usnju tako z vsebino kot z embalažo.

Recenzija Hermès Terre d’Hermès