HoubigantMonsieur Musk kolonjska voda za moške

1×
Houbigant Monsieur Musk kolonjska voda za moške
Houbigant Monsieur Musk kolonjska voda za moške
120 ml

Koda: HBG0103 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

Darilo za vas
V košarico vnesite kodo notino in prejeli boste 15 % popusta na parfume. Popust ne velja za izdelke v akciji in za izdelke v posebni ponudbi.

Opis Houbigant Monsieur Musk
Sestava

Možatost, karizma in prefinjenost v eni steklenički. Kolonjska voda Houbigant Monsieur Musk dovoli, da vaš pravi jaz v trenutku pride do izraza.

  • orientalska dišava
  • vesel je bo vsak sodoben džentelmen
  • dišava, primerna za vsakodnevno uporabo

Sestava

Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki Houbigant

Niche parfumi Houbigant predstavljajo resnični dragulj na trgu. Houbigant je namreč ena od najstarejših parfumskih hiš, ki je bila ustanovljena v Franciji že leta 1775. Zgodovina blagovne znamke je zelo bogata in parfumi Houbigant so postopno postali zelo priljubljeni na vladarskih dvorih v Evropi. Legendarni cvetlični parfum Houbigant Quelques Fleurs imajo za svetovnega pionirja parfumov. Če iščete resnični luksuz in si želite zase ali za svoje bližnje nekaj izjemnega, potem so parfumi Houbigant prava izbira za vas. Odlične bogate dišave ustvarjajo v skladu s tradicijo francoske parfumske industrije. Aroma parfumov Houbigant je zelo elegantna, privlačna in lahko naredi velik vtis na okolico. Stavite na resnično kakovost in se pustite navdušiti z očarljivim vonjem francoskih niche parfumov Houbigant!

Recenzija Houbigant Monsieur Musk