Preskoči na glavno vsebino

KATEGORIJE IZDELKOV HOUSE 99

„In zakaj poimenovanje House 99? Beseda „house“ (hiša) zato ker je moj cilj zgraditi s pomočjo blagovne znamke močno skupnost. Številka 99 pa označuje leto, ki je bilo zame prelomno, veliko vsega se je spremenilo v mojem življenju. Poročil sem se, Manchester United je bil zmagovalec sezone in rodil se je moj prvi sin Brooklyn. Nad blagovno znamko House 99 sem resnično navdušen in sem ponosen nanjo. Posvetili smo ji dovolj časa in skupaj z L’Oréalom izvedli vrsto raziskav, na osnovi katerih so nastali kakovostni izdelki, ki vam pomagajo ustvariti točno tak videz, kot si ga želite.
Cele mesece smo preživeli pri testiranju sestave v laboratorijih in v brivskih salonih, izbirali popolne sestavine, usklajevali logotip blagovne znamke, ovitke in celo poimenovanja izdelkov. Rad preizkušam nove stvari in vem, da jih drugi tudi. Blagovna znamka House 99 je nastala, da bi podprla moške in jim ponudila pripravke SREDSTVA, NA4INE, ki jih potrebujejo za katerega koli videza, ki ga želijo doseči. Zato, da bi se v življenju počutili samozavestno.“

David Beckham, ustanovitelj blagovne znamke House 99

celotno besedilo skrij besedilo

House 99

Filozofija blagovne znamke house 99

„Navdušen sem, da lahko predstavim svojo novo blagovno znamko moške kozmetike House 99. Skrb za videz zame ne pomeni le tega, kako ste videti, ampak predvsem to, kako se počutite. Gre za to občutke ugodja, za preizkušanje novega in za to, da svoj videz pripeljete do popolnosti. Nihče ne potrebuje soglasja, da bi razmišljal o stilu in negi. Spremeniti svojo frizuro ali si pustiti rasti brado je osebna odločitev. Kozmetika House 99 vam bo pri tem pomagala. Ustvaril sem House 99, da bi ljudi spodbudil in jim ponudil ustrezne izdelke za preizkušanje nečesa drugega, nečesa novega. da bi se lahko doma počutili tako odlično kot na izhodu iz brivskega salona. Vsakdo lahko eksperimentira in ugotovi, kaj pri njem samem deluje. Kadar obiščem brivski salon, pričakujejo, da jih bom vedno prosil za nekaj novega. Z veseljem s svojim videzom presenečam tudi doma.”

David BECKHAM

celotno besedilo skrij besedilo