Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Wood&Woodparfumska voda za moške

Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Wood&Wood parfumska voda za moške
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Wood&Wood parfumska voda za moške
Brezplačna dostava
100 ml
84,90

Koda: ISM04593 | Na zalogi
1
DPD
petek 5. 6. 2020

Opis parfuma Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Wood&Wood
Sestava

Mesto, kjer bogastvo narave kaže svojo močno moško stran, je gozd. Vanj vas zapelje parfumska voda Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Wood&Wood. Na tem sprehodu vas bo vodila lesna sled, ki bo ves čas omamljala vaše čute.

  • lesna dišava, primerna za čez dan in za večer
  • predstavljena skupaj s parfumsko vodo Rose&Rose
  • dišava je bila predstavljena leta 2019

Sestava dišave
Na lesni poti čutov vas bodo pozdravili akordi grenivke, začinjeni s ščepcem kardamoma in esenco elemi. Izrazito lesne srčne note te dišavne sestave tvori cedra, ki je prav tako kot sandalovine ne morete prezreti. Robustne bazne note dišave so postavljene na tonih vetiverja in pačulija.

Zgodba dišave
Z močjo in vase prepričano moškostjo prihaja dišava Issey Miyake Wood&Wood. Je utelešenje velikodušnosti in polifonije narave. Wood&wood predstavlja enega od teh dveh tonov, drug pa je parfumska voda Rose&Rose

Obe dišavi sta bili predstavljeni skupaj, da bi prinesli dvojno zadovoljstvo. Steklenička te toaletne vode, obarvana v svetlo rjavo, spominja na gozdno meglo, pokrovček v dizajnu lesa pa odlično poudarja lesno dišavno sestavo dišave.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
grenivka
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
virginska cedra, sandalovina
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
pačuli
Vrsta dišave
citrusne, lesne

O blagovni znamki Issey Miyake

Parfumi Issey Miyake | Issey Miyake je bila ustanovljena na Japonskem leta 1970. Ustanovitelj podjetja je istoimenski oblikovalec Issey Miyake. Miyake se je rodil leta 1938 v "nesrečnem mestu" Hirošima, pri sedmih letih je bil priča pri odvrženih atomskih bombah. Mlad Issey Miyake se je odlikoval predvsem zaradi smisla za oblikovanje in raziskavo tkanin. Issey Miyake je leta 1992 prišel tudi v svet dišav. S parfumi namenjenimi za ženske daje kompliment japonskim tradicijam, kulturi in naravi – poskusite na primer "skrivnostni in vodni" Issey Miyake L'Eau D'Issey Blue Pour Homme ali eno iz klasičnih dišav Issey Miyake L'Eau D'Issey.

Recenzija Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Wood&Wood