Jimmy Choo

O blagovni znamki Jimmy Choo

Vsak parfum Jimmy Choo je enako čudovit in stilski kot čevlji te legendarne modne znamke. Zato vas bodo sijajno dopolnjevali ne glede na to, kam se odpravljate. Dvignite svoj outfit do popolnosti s temi prestižnimi in pogumnimi dišavami.

 

Ekstravaganten slog, ki je tipičen za svetovno znanega modnega oblikovalca, se kaže tudi v upodobitvah edinstvenih stekleničk. Te zato izstopajo po izjemnem videzu. Izpopolnjenost, izvirnost in lahek odmerek ekscentričnosti odlikujejo tudi samo dišavno sestavo.

Ženska dišava Jimmy Choo Flash vas bo navdahnila s svežimi cvetličnimi esencami in nežnostjo. Parfumska voda Jimmy Choo Blossom je bolj temperamentna in odlično poudarja vašo naravno privlačnost, v Jimmy Choo Fever pa se boste zaljubili zaradi njene sladko-tople dišave z lahkotnim orientalskim pridihom.

Iz kolekcije Jimmy Choo Man izberite toaletno vodo Man Blue, ki bije v ritmu sodobnega življenjskega sloga. Prav nasprotno je Man Ice lesno aromatična klasika z izrazitim tonom citrusov. Uživajte v razkošnih in pogumnih dišavah iz delavnice Jimmy Choo.

celotno besedilo skrij besedilo

Filter
Cenovni razpon

do

Za koga?
Darila in akcije
Ocena
  •   6
  •   1
  •   1
Najbolj prodajani