Jojobino olje

Filter
Cenovni razpon

do

Ocena
  •   3

Spoznajte učinke jojobinega olja

Iščete vsestranskega zaveznika v negi obraza, kože in las? Preizkusite jojobino olje, ki premore celo vrsto čudovitih lastnosti in vas bo negovalo dobesedno od glave do pet.

Kaj je jojoba

Tehnično vzeto jojoba ni olje, temveč tekoč rastlinski vosek, ki izhaja iz rastline, poimenovane kitajska jojoba. V kozmetiki je jojoba zelo priljubljena zaradi svojih sposobnosti privlačiti vlago h koži. Vsebuje vitamin E, B-kompleks, cink, baker, selen, krom in jod in ima visoko vsebnost nenasičenih maščobnih kislin.

Jojobino olje za obraz in kožo

  • ✓ Odlično se vpija in na koži ne pušča mastnega filma.
  • ✓ Ima vrhunske vlažilne lastnosti in preprečuje izsuševanje kože.
  • ✓ Učinkovito je pri regeneraciji drobnih brazgotin.
  • ✓ Primerno za vse tipe kože, vključno z otroško.
  • ✓ Pomaga čistiti pore in preprečuje mastenje mastne kože.

Jojobino olje za lase

Jojobino olje je idealno za lasne obloge. Lase bo mogoče lažje razčesati, dobili bodo krasen sijaj in ne bo jih mučil prhljaj. Primerno pa je tudi kot zaščita pred soncem. Vsebuje namreč naravni zaščitni UV filter. Zadostuje, da vmasirate nekaj kapljic v lase, preden se greste sončit. In nenazadnje je to olje idealno za nežne otroške laske.

Jojobino olje za akne

Jojobino olje ima na akne čudežen vpliv. V čisti podobi je za aknasto kožo kar premočno, zato ga zmešajte s hladilnim aloe vera gelom. Nastala emulzija se bo borila z mozoljčki, vlaži kožo in jo naredi nežno in mehko.

Vam je jojobino olje tako priraslo k srcu kot nam? Na notino.si najdete ne le kakovostno bio jojobino olje ali suho stiskano jojobino olje, temveč tudi druge izdelke z vsebnostjo jojobe.