Judith Leiber

Parfumi Judith Leiber so prav tako prefinjeni, elegantni in izjemni kot njihova zavetnica - svetovno znana designerka in oblikovalka Judith Leiber. Njena bogata kariera v svetu mode se je začela leta 1963, ko je ustanovila lastno podjetje, ki se osredotoča na izdelavo luksuznih in originalnih torbic. Postopno se je portfelj razširil z denarnicami, nakitom in drugimi dodatki in leta 2007 tudi s parfumi.

Judith Leiber se je rodila v Budimpešti, od kod je njena družina v težkem času 2. svetovne vojne in preganjanja Judov pobegnila v nevtralno Švico in nato v ZDA. Judith je kmalu postala sinonim za kreativnost, izvirnost in njene torbice so dobile svoje navdušence tudi med zvezdnicami. Nosile so jih ženske ameriških predsednikov, pojavljale so se na slavnostnih večerih in v mnogih filmih. Ugled blagovne znamke je rastel vsako leto in zaradi njega so bili uspešni tudi drugi proizvodi, kar velja tudi za parfume Judith Leiber.

Tudi nanje se je prenesel sloveč čar, občutek za detajl in elegantna ženstvenost. Pomembno je omeniti, da parfumi te blagovne znamke pri nas še niso množično razširjeni in menda prav zaradi tega vas prevzamejo s svojo nenavadnostjo. Menda si želite izstopati iz množice in iščete nekaj izrednega in izjemnega. V ponudbi dišav Judith Leiber ne boste našli desetine različnih kompozicij, gre bolj za nekaj malo izdelkov, ki pa so zelo posrečeni in zaradi tega lahko v ospredju pozornosti parfumske industrije.

En izmed zastopnikov blagovne znamke je parfum Judith Leiber Amethyst, sladka, sadna in zelo prijetna dišava za ženske, ki je bila uvedena na trg leta 2012. Svoje uporabnice zavije v zapeljivo tančico iz sadja in cvetov in jim doda občutek toplega naročja eksotičnega lesa. Ime po mineralih nosi tudi drugi parfum Judith Leiber Topaz. Gre za prelepo dišavo, ki jo dopolnjuje luksuzna in nenavadna steklenička

Očarljivi, karizmatični in razkošni parfumi Judith Leiber predstavljajo odlično izbiro za ženske, ki jim je všeč bistvo njihove ženstvenosti in si lahko privoščijo nenavadno luksuzno veselje. Poskusite katero od dišav Judith Leiber in se odpravite na dišečo pot, polno iskrivih tonov.

celotno besedilo skrij besedilo

V tem trenutku nimamo na razpolago nobenih izdelkov blagovne znamke Judith Leiber.