Korres White Tea, Bergamot & Freesiagel za prhanje uniseks

Korres White Tea, Bergamot & Freesia gel za prhanje uniseks
Korres White Tea, Bergamot & Freesia gel za prhanje uniseks
250 ml
10,62

Koda: KRS0473 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 9. 4. 2020

Opis parfuma Korres White Tea, Bergamot & Freesia

Gel za prhanje Korres White Tea, Bergamot & Freesia odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda svežino, koži pa mehkost in polno dišavo, kar spodbudi čute ter povečuje samozavest. Tako vsako tuširanje postane enkratno doživetje.

O blagovni znamki Korres

Naravna grška kozmetika Korres izhaja iz najstarejše zeliščne homeopatske lekarne v Atenah. Ustanovitelj te unikatne blagovne znamke je Georg Korres, ki se je odločil, da bo izkoristil svoje znanje priprave homeopatskih in zeliščnih preparatov za ustvaritev visoko učinkovite naravne kozmetike. Asortiment blagovne znamke Korres vključuje izdelke za nego obraza, telesa, las, pripravke za moške, sončno kozmetiko in prvovrstno dekorativno kozmetiko. Vsi izdelki so izdelani iz kakovostnih naravnih sestavin, med katere spadajo bio mandljevo olje, tradicionalna grška zelišča ali na primer grški jogurt.

V kozmetiki Korres ne boste našli nobenih mineralnih olj, silikonov, parabenov niti propilen glikola. Izdelki so na voljo v stilskih okrašenih embalažah in pakiranjih, ki poudarjajo izjemnost te unikatne kozmetike iz Aten.

Recenzija Korres White Tea, Bergamot & Freesia