Kringle Candle Tonka Bean & Vanilladišeča sveča

Kringle Candle Tonka Bean & Vanilla dišeča sveča
Kringle Candle Tonka Bean & Vanilla dišeča sveča
Brezplačna dostava
624 g
26,95

Koda: KCC00674 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 4. 6. 2020

Opis parfuma Kringle Candle Tonka Bean & Vanilla
Sestava

Dišeča svečka Kringle Candle Tonka Bean & Vanilla čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • sladka aroma
  • sadna dišava
  • začinjena aroma
  • orientalska aroma
  • dolgo gorenje
  • luksuzni dodatek vsakega interjerja

Sestava:

  • stenj brez svinca
  • bombažni stenj

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
med, cvetlične note, kokos
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
začimba, vanilija, orientalske note, lesne note, kokos
Vrsta dišave za dom
sladka
Vrsta stenja
bombažen
Vrsta voska
drugi
Material
steklo

O blagovni znamki Kringle CandleNadišavite svoj dom z dišečimi svečami Kringle Candle! Lastnik podjetja Kringle Candle, Michael James Kittredge, je prvotni lastnik in ustanovitelj znanega podjetja Yankee Candle. To podjetje je ustanovil leta 1969 in leta 1998 je prodal 90 % delež v tem uspešnem podjetju. Po nekaj letih pa sta skupaj s sinom Mickom postala ustanovitelja nove blagovne znamke za proizvodnjo sveč in voskov z naslovom Kringle Candle.

Voski in sveče Kringle Candle se odlikujejo po intenzivnih in hkrati prijetnih ter svežih vonjih. Omembe je vreden tudi zanimiv dizajn izdelkov Kringle Candle, ki so resnično utelešenje nežnosti in elegance s poudarkom na kakovost. Asortiment te odlične blagovne znamke Kringle Candle vključuje dišeče sveče za interjerje, čajne sveče, voske za aroma lučke in druge odlične izdelke, ki vas očarajo in v vaš dom pripeljejo resnično edinstveno vzdušje.

Recenzija Kringle Candle Tonka Bean & Vanilla