Lacoste L'Homme Lacoste

deo sprej za moške 150 ml

Lacoste L'Homme Lacoste deo sprej za moške 150 ml
Lacoste L'Homme Lacoste deo sprej za moške 150 ml
Lacoste L'Homme Lacoste deo sprej za moške 150 ml
24,50
Popust 24%
150 ml
18,50

Koda: LAC2232 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek 28. 3. 2019
Lacoste L'Homme Lacoste
150 ml | 18,50

Opis parfuma Lacoste L'Homme Lacoste

Odišavljen deo sprej Lacoste L'Homme Lacoste je odličen dodatek k dišavi iz iste linije. Učinkovito se bori proti neželenemu potenju, neguje kožo pod pazduho in jo hkrati lepo odišavi ter osveži za več ur.

O blagovni znamki Lacoste

Lacoste je simbol športne elegance tako v svetu mode kot v svetu parfumov. Blagovno znamko je leta 1933 ustanovil znani teniški igralec Rena Lacoste in sprva je bila osredotočena izključno na izdelavo športnih oblačil. Francoski prvak se je želel pri igri počutiti udobno, hkrati pa še vedno izgledati kot džentelmen. Sproščenost, enostavnost in naravna eleganca tako še danes zaznamujejo modo in dišave znamke Lacoste.

René Lacoste je blagovni znamki dal svoje ime in pa seveda prepoznavni simbol – zelenega krokodila. Navdih za tega je bil vzdevek „Aligator“, ki so ga igralcu nadeli ameriški novinarji potem, ko mu je kapetan ekipe na Davisovem pokalu za zmago na tekmi obljubil kovček iz krokodilje kože.

Prvi parfum Lacoste je bil predstavljen leta 1984, sledile pa so nadaljnje serije dišav za moške in ženske, ki so večinoma črpale navdih iz različnih športov. Moški in ženski parfumi Lacoste so simbol sproščene elegance že več desetletij in spadajo med najbolj priznane modne blagovne znamke.

Ocena Lacoste L'Homme Lacoste

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!