Lalique Amethyst Éclatparfumska voda za ženske

Lalique Amethyst Éclat parfumska voda za ženske
Lalique Amethyst Éclat parfumska voda za ženske
Akcija
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
97,00

Prihranite 77%
100 ml
22,00

Koda: LAL0418 | Na zalogi
1
DPD
torek 18. 8. 2020

Opis parfuma Lalique Amethyst Éclat
Sestava

Vstopite na vrt, poln cvetočih potonik in sladkih malin, ribeza ter robid. Iskriva dišava za ženske Lalique Amethyst Éclat vas bo očarala s svojo harmonično dišečo sestavo. Zato ni slučaj, da tako spominja na šopek sveže narezanih rož

  • nežna sadno-cvetlična dišava
  • za dnevno uporabo, idealno za pomladanske in poletne mesece
  • steklenička je našla navdih v dodatkih za kopalnice iz leta 1920

Sestava dišave
V zgornjih notah dišeče sestave omamijo vaše čute sladki akordi malin, črnega ribeza in eksotičnega nashija. V srčnih notah pridejo v ospredje čutni akordi cvetov potonike, bolgarske vrtnice in magnolije. Bazne note dišave pa sestavljajo sočne robide, nežne vijolice in čutni mošus.

Zgodba dišave
Enako kot dišava Lalique Amethyst je tudi njena naslednica, parfumska voda Lalique Amethyst Éclat, našla navdih v dodatkih za kopalnico »Épines«. Te je dizajniral francoski umetnik René Lalique že leta 1920. Steklenička je okrašena z ornamenti dizajnerskih draguljev Laliqueova z elementi rož in malin.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
malina, nashi, črni ribez
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
bolgarska vrtnica, magnolija, potonika
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
vijolica, robide, mošus
Vrsta dišave
sadne, cvetlične

O blagovni znamki Lalique

Ime Lalique pomeni briljantnost nakita, čudovito prosojnost in lesk kristalov. Preden je ime postalo znamka, je bilo to ime moškega, genialnega umetnika, mojstrskega draguljarja in steklarja Reneja Julesa Laliqua, ki je v blagovno znamko vnesel svoje ustvarjalno navdušenje.

Svojo trgovino z nakitom in steklenimi predmeti je Lalique odprl leta 1905. Ustvarjal je v secesijskem in in art-déco slogu in je pogosto uporabljal naravne elemente – materiale in oblike. Parfumar Fracois Coty je bil nad njegovim delom navdušen in ponudil mu je sodelovanje v industriji parfumov, ki je obrodilo prečudovite stekleničke.

Blagovna znamka Lalique je bila vedno povezana z zgodovino parfumerije, čeprav je svoj prvi lastni parfum izdala šele leta 1992. Parfumi Lalique nosijo v sebi edinstveno značilnost, ki kombinira čudovit dizajn stekleničke z izjemno kakovostjo sestavin v dišavi.

Recenzija Lalique Amethyst Éclat