Lancôme Liner Plume

tekoče črtalo v peresu

Lancôme Liner Plume tekoče črtalo v peresu
odtenek 01 Black 1 ml
29,70

Koda: LAM0710 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Kupite kakršnekoli izdelke blagovne znamke Lancôme v vrednosti vsaj 69 € in boste prejeli razkošno kozmetično torbico in tri vzorce največjih uspešnic Lancôme kot darilo. Kot bonus od nas dobite še brezplačno dostavo.
DPD
četrtek 23. 5. 2019
Lancôme Liner Plume
odtenek 01 Black 1 ml | 29,70

Opis kozmetike Lancôme Liner Plume

Opis:
Intenzivno tekoče črtalo za oči Lancôme Liner Plume je bilo ustvarjeno za očarljiv in izrazit videz oči. S tekočim črtalom lahko takoj naredite prefinjeno elegantno ličenje brez nobene napake. Črtalo se zelo enostavno nanaša, ne razpada se in ne razmaže se.
Tekoče črtalo Lancôme Liner Plume odlično in točno določi in poudari obliko vaših oči in poskrbi za očarljiv in intenziven pogled.

Učinki:

  • odlično se nanaša
  • točno določi obliko oči
  • ustvarja prefinjeno ličenje

Sestava:

  • pigmenti High Fidelity – ustvarjajo bogato in intenzivno barvo

Tip kože:
Črtalo za oči je primerno za občutljive oči in uporabnice kontaktnih leč.

Navodilo za uporabo:
Narišite črto ob zgornji liniji trepalnic v različni debelini po potrebi.

Lastnosti

Barva
črna
Vodoodporno
no

O blagovni znamki Lancôme

Zgodba znamke Lancôme, svetovno znane blagovne znamke kakovostne kozmetične nege, traja že več kot 80 let. Od svoje ustanovitve leta 1935 izdelke Lancôme odlikujejo dokazani rezultati in ponosen pridih francoskega šarma.

Že v prvem letu svoje ustanovitve je družba na trg postavila prvo dišavo, navdušenje javnosti pa je sledilo zelo kmalu. Leto pozneje je razvila prvo kremo za obraz, ki je vse do danes zahvaljujoč svojim neobičajnim lastnostim nepogrešljiv del kozmetičnih izdelkov vsake ženske. Danes sodijo pripravki in parfumi Lancôme med najbolj prodajane v svojih kategorijah.

Blagovna znamka Lancôme slavi ženske in jim pomaga povečati samozavest. Odkrijte kozmetiko in dišave Lancôme tudi vi – biti samosvoja in počutiti se odlično še nikoli ni bilo tako enostavno.