Lanvin Jeanne Lanvin Couture

parfumska voda za ženske 100 ml

1×
Lanvin Jeanne Lanvin Couture parfumska voda za ženske 100 ml
Lanvin Jeanne Lanvin Couture parfumska voda za ženske 100 ml
100 ml

Koda: LAV0077 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Lanvin Jeanne Lanvin Couture
100 ml

Opis parfuma Lanvin Jeanne Lanvin Couture

Lanvin Jeanne Lanvin Couture je zelo prijetna dišava za ženske. Novost iz leta 2012 je novejša različica priljubljenega Lanvin Jeanne. Ponuja pa bolj prefinjene in nežnejše cvetlične tone, kar bo razveselilo predvsem romantične in samozavestne ženske. Jeanne Lanvin Couture se uvršča med sadno-cvetlične parfume z nežnim lesnim akcentom. Nosile ga boste predvsem v toplem pomladanskem in poletnem vremenu.


Luksuzna blagovna znamka Lanvin je to zvočno kompozicijo shranila v enostavni steklenički, ki je okrašena s kovinskim pokrovčkom in privezana z vijolično pentljo. Škatlica parfuma je narejena v beli barvi in spominja na lepoto in svežino. Zaradi zelo prijetnega in univerzalnega pridiha bo ta dišava odlično darilo za vašo ljubljeno. Če ste prepričani, da so ji všeč cvetlični toni, ne oklevajte.


Jeanne Lanvin Couture se razdiši postopoma. Najprej boste začutili sočno noto sladkih malin, ki se slastno mešajo z listi vijolice, ki nato prehajajo v zelo osvežilne vodne tone. V srcu vas čaka šopek najlepših cvetlic sveta. Elegantna potonika in zapeljiva magnolija bosta razvajali vaše čute, dokler se ne bodo odprli čutni lesni akordi. V njih najbolj izstopa suha cedra in privlačni mošus. Celotna dišava zelo dolgo zdrži. Na vaših oblačilih in koži telesa bo zdržala tudi nekaj ur po nanosu. Nabavite si luksuz po izjemni ceni!


Unikatna francoska blagovna znamka parfumov ima resnično dolgo tradicijo. Prva omemba o dragocenih dišavah te blagovne znamke sega v začetek 20. stoletja. Danes je Lanvin ponosen na neverjetno široko paleto raznovrstno kombiniranih tonov. V prvo skupino sodi tudi edinstveni Jeanne Lanvin Couture.


Ta vas bo očaral z nežnim cvetličnim pridihom, ki bo pisan na kožo vsaki romantični in samozavestni ženski. Oblecite se v čudovito tančico, ki bo vaš osebni okras v pomladnih in poletnih dneh. Zagotavljamo vam, da si nikoli več ne boste želeli drugega.

Sestava

Zgornje note
malina, vijolica, vodne note
Srčne note
magnolija, potonika
Bazne note
cedra, mošus
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki Lanvin

Parfumi Lanvin | Lanvin je zelo stara pariška modna hiša. Blagovna znamka Lanvin je bila ustanovljena na prelomu 19. in 20. stoletja z damo z imenom Marie Jeanne Lanvin. Ta podjetna ženska je prvotno šivala oblačila za svojo hčer Marguerite Lanvin z namenom pritegniti pozornost članov visoke družbe, ki jih je obiskovala, zato ni presenetljivo, da je blagovna znamka Lanvin hitro postala znana in slavna. Svoj vrhunec pa je dosegla med letoma 1920 in 1925. V tistem času je Lanvin proizvajal predvsem oblačila in modne dodatke, temveč tudi parfume, ki danes sodijo med zelo luksuzno blago. Najbolj znana kolekcija Lanvin je nedvomno Lanvin Arpege "vonj Francije", ki ima skoraj sto let.

Ocena Lanvin Jeanne Lanvin Couture

Dodajte novo recenzijo

5.0
1 ocena
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis