Preskoči na glavno vsebino

Le Mini Macaron

O blagovni znamki Le Mini Macaron

Imate tudi vi radi gelish manikiro, ki vašim nohtom ne daje le čudovite barve, ampak jim zagotavlja tudi čvrstost in briljanten lesk za več tednov? Od zdaj vam za to čudovito doživetje ne bo več treba v salon. Z blagovno znamko Le Mini Macaron boste popolno manikiro igrivo ustvarili sami, neposredno v udobju doma in to v le 15 minutah! Predstavljamo vam absolutno revolucijo na področju nohtov.

 

Zabavno in preprosto – predvsem takšno bi moralo biti urejanje nohtov. Ker so nohti zadnja stvar, s katero bi si morali beliti glavo. Osnovni set za gelish manikiro Le Mini Macaron dopolnite z barvnimi gel laki ali z barvnimi pigmenti in tako se boste vsakič veselili časa, ki ga boste porabili za urejanje nohtov.

Popolno manikiro pa seveda delajo popolno in brezhibno urejene roke. Enostaven način, kako jih redno razvajati in negovati, predstavljajo negovalne maske za roke in nohte Le Mini Macaron, ki so jih navdihnile sladke francoske slaščice. Vaniljevo-mandljeva, mandarinina ali morda rožnata – katera bo vaša najljubša?

celotno besedilo skrij besedilo