L’Oréal Paris Infallible More Than Concealerkorektor za vse tipe kože

L’Oréal Paris Infallible More Than Concealer korektor za vse tipe kože
L’Oréal Paris Infallible More Than Concealer korektor za vse tipe kože

Opis izdelka L’Oréal Paris Infallible More Than Concealer
Lastnosti

Korektor L’Oréal Paris Infallible More Than Concealer prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz.

Lastnosti:

  • visoko pigmentiran
  • dolgo obstojen učinek
  • enostavno se nanaša

Navodilo za uporabo:
Nanesite korektor v tankem sloju neposredno na prizadeto mesto.

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
korektivni

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.

Recenzija L’Oréal Paris Infallible More Than Concealer