L’Oréal Paris Infallible Magic Essence Drops posvetlitvena podlaga

L’Oréal Paris Infallible Magic Essence Drops posvetlitvena podlaga
L’Oréal Paris Infallible Magic Essence Drops posvetlitvena podlaga
15 ml
10,75

Koda: LOR07688 | Na zalogi
1
DPD
torek 26. 1. 2021

Opis izdelka L’Oréal Paris Infallible Magic Essence Drops
Lastnosti

Podlaga za make up L’Oréal Paris Infallible Magic Essence Drops popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja.

Lastnosti:

  • kožo popolnoma pripravi na nanos make upa
  • osvetljuje

Navodilo za uporabo:
Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.

Lastnosti

Učinek
posvetlitveni

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.

Recenzija L’Oréal Paris Infallible Magic Essence Drops