L’Oréal Paris Superliner Matte Signature tekoče črtalo za oči

2×
L’Oréal Paris Superliner Matte Signature tekoče črtalo za oči
L’Oréal Paris Superliner Matte Signature tekoče črtalo za oči
Priporočena maloprodajna cena
10,30

Prihranite 33%
odtenek 01 Black Signature
6,89

Koda: LOR07675 | Na zalogi
1
Darilo za vas
V košarici vnesite kodo notino8 in prejmite popust 8 % na vse izdelke za ženske. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
četrtek 11. 3. 2021

Lastnosti

Odtenek
črn
Konsistenca
fluid
Učinek
vodoodpornost, mat

Pisali smo o L’Oréal Paris Superliner Matte Signature
Članki

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.

Recenzija L’Oréal Paris Superliner Matte Signature2