L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetickozmetični set I. (za moške)

L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic kozmetični set I. (za moške)
L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic kozmetični set I. (za moške)
Novost
kozmetični set I. (za moške)
5,89

Koda: LOP13075 | Na zalogi

Men Expert Hydra Energetic stimulacijski gel za prhanje 300 ml + Men Expert Thermic Resist antiperspirant v pršilu 150 ml

1

Dodano v košarico

L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic kozmetični set I. (za moške)
| 1 kos | 5,89
DPD
sreda 20. 11. 2019
  • Sestava
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Lastnosti

Tip seta
Darilni set, Kozmetični set

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.

Recenzija L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!