L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetickozmetični set I. (za moške)

L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic kozmetični set I. (za moške)
L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic kozmetični set I. (za moške)
kozmetični set I. (za moške)

Koda: LOP13075 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Men Expert Hydra Energetic stimulacijski gel za prhanje 300 ml + Men Expert Thermic Resist antiperspirant v pršilu 150 ml

Darilo za vas
S kodo brands20 boste kupili izdelke izbranih blagovnih znamk za 20 % ceneje! Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.

Lastnosti

Tip seta
Darilni set

Pisali smo o L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic
Članki

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.

Recenzija L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic