L’Oréal Paris Préférence Wild Ombrésbarva za lase

1×
L’Oréal Paris Préférence Wild Ombrés barva za lase
L’Oréal Paris Préférence Wild Ombrés barva za lase
odtenek N1

Koda: LOR1087 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
V košarici vnesite kodo 15si in vse izdelke kategorije Lasje dobite za 15 % ceneje.
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka L’Oréal Paris Préférence Wild Ombrés
Lastnosti

Navodilo za uporabo:
Priprava:
Pokrijte rame z brisačo za zaščito oblačila in kože in si nadenite rokavice. Uporabljajte priložene rokavice. Za pripravo mešanice ne uporabljajte kovinske posode.
Odstranite pokrovček aplikatorja oksidacijske emulzije horizontalno. Prisipajte posvetljevalec v prahu v oksidacijsko emulzijo. Potem dodajte posvetljevalno kremo v mešanico. Zaprite aplikator s pokrovčkom in začnite mešati oksidacijsko emulzijo horizontalno s trenjem med dlanmi. Potem močno pretresite vertikalno. Da se izogibate kapljanju posvetljevalnega izdelka, odvijte takoj po pripravi mešanice konec aplikatorja. V primeru zamašitve aplikatorja uporabite za prebod nekovinski predmet. Ponovno privijte konec aplikatorja in ponovno pretresite.

Nanos:
1. Razdelite lase od zadaj na dva dela.
2. Enakomerno stisnite Ombre mešanico na profesionalno krtačko tako, da je enakomerno pokrita
3. Začnite z nanosom na nivoju med ušesom in brado. Najprej razporedite barvno mešanico s krtačko zadaj po dolžini las do konic.
4. Nadaljujte z razporeditvijo po eni in drugi strani in po sprednjih dolžinah las.
5. Pustite delovati 25 do 45 minut, odvisno od zaželene intenzivnosti ombre videza. Za preveritev, če je odtenek dovolj svetel, očistite majhen del las z uporabo prsta v rokavici po 25 minutah. Če odtenek ni dovolj svetel, ponovno razporedite mešanico in pustite delovati dalj časa.
6. Temeljito izperite s toplo vodo, še vedno v zaščitnih rokavicah, in nanesite polovico negovalnega izdelka. Ponovno oplaknite.

Izognite se kontakta pripravka z lasiščem. Med delovanjem pripravka lase ne pokrivajte niti ne ogrevajte (sušilec za lase). Predpisanega časa delovanja pripravka ne podaljšajte. Po nanosu pripravkov lase temeljito oplaknite, da preprečite poškodbe, ki jih povzroča kapljanje pripravka za posvetlitev. Nikoli ne skladiščite ostankov mešanice za beljenje las. Takoj po uporabi in izpraznitvi vsebine aplikatorja vrzite v smeti.

Varnostna opozorila:

Pomembno:

Ta pripravek vsebuje persulfate. Lahko izzove alergično reakcijo, ki je v redkih primerih tudi zelo huda. Za vas in vaše stranke je pomembno, da sledite naslenjim navodilom.
Ne uporabljajte pripravka če pri vas kdaj prišlo do alergične reakcije na pripravek za beljenje las ali ste občutljivi na persulfate. Ne uporabljajte ga, če je vaša koža občutljiva, razdražena ali poškodovana. Glede občutljivosti vaše kože se posvetujte s svojim zdravnikom. Prahu ne vdihavajte. Uporabljajte rokavice, ki so del paketa. Ne uporabljajte za barvanje trepalnic ali obrvi ali za druge namene razen beljenja las. Ne uporabljajte za beljenje brade. Ne uporabljajte za beljenje las v celoti. Ne sme priti do kontakta z očmi. Pri stiku z očmi takoj izplaknite z vodo. Če nosite kontaktne leče, jih dajte ven pred izpiranjem. Izognite se odvečnega kontakta izdelka s kožo obraza med nanosom. Upoštevajte priporočen čas delovanja pripravka. Po nanosu lase temeljito oplaknite z mlačno vodo. V primeru, da med nanosom pripravka opazite razdraženje, pekočo kožo, izpuščaj, srbenje v okolici lasišča ali probleme z dihanjem, takoj pripravek oplaknite z mlačno vodo in ga ne uporabljajte več. Pred ponovnim beljenjem las se posvetujte z zdravnikom. Ne uporabljajte na tanke, poškodovane lase, po trajnem ravnanju ali trajni ondulaciji ta isti dan. Ne uporabljajte za lase barvane s kano in neposrednimi barvami. Pri nanosu ne uporabljajte kovinskih predmetov (glavnikov, zaponk, ...). Hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte za beljenje las otrok.
SLEDITE NAVODILU ZA UPORABO!

Lastnosti

Uporaba
Barvanje las doma

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.

Recenzija L’Oréal Paris Préférence Wild Ombrés