L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Maxgel za lase za fiksacijo in obliko

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Max gel za lase za fiksacijo in obliko
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Max gel za lase za fiksacijo in obliko
200 ml

Koda: LOP2524 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Max
Lastnosti

Opis:

Unikatni gel za lase za fiksacijo in obliko L'Oréal Professionnel Tecni Art Fix je idealni za utrditev strukture, za zglajene ali skuštrane lase. Primeren je tudi za nasršen učinek las. Ne ustvarja mastnega videza in las ne obremenjuje. Lahko ga brez ostankov izčešete. Primeren je za vse tipe kratkih pričesk in za vse vrste ureditev las. Vsebuje UV filter. Dodajte svoji pričeski resnično učvrstitev in lase oblikujte po svoji želji z edinstvenim gelom za fiksacijo za lase L'Oréal Professionnel Tecni Art Fix!

Učinki:

  • stopnja fiksacije 6 – maksimalna učvrstitev
  • oblikuje pričesko
  • ščiti pred UV žarki
  • las ne obremenjuje

Tip las:

Primeren za vse tipe las.

Navodilo za uporabo:

Nanesite na posušene lase. Majhno količino gela razporedite po dlaneh in nato nanesite od korenin v smeri proti konicam las za splošno utrditev ali s pomočjo prstov za ločenje posameznih pramenov ali za poudarjanje dinamike gibanja las.

Lastnosti

Konsistenca
gel
Učinek
Definicija in tekstura, Fiksacija

O blagovni znamki L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel je vrhunska francoska blagovna znamka lasne kozmetike z dolgoletno tradicijo. Spada pod okrilje svetovno znane družbe L’Oréal, ki jo je leta 1909 ustanovil Eugène Schueller. Ta mladi kemik je razvil posebno formulo za barvanje las, ki je kmalu postala priljubljena med pariškimi frizerji. Danes, več kot sto let pozneje, ta blagovna znamka pomaga svojim strankam, da odkrijejo lepoto in samozavest.

Izdelki L’Oréal Professionnel so razviti s pomočjo najnovejših inovativnih tehnologij v sodelovanju z najboljšimi frizerji.

V širok portfelj blagovne znamke spadajo izdelki profesionalne lasne kozmetike, kot so barve za lase, izdelki za styling, pa tudi šamponi, maske in drugi izdelki za nego las, ki jih uporabljajo frizerji in stilisti po vsem svetu. Lasna kozmetika L’Oréal Professionnel je jamstvo, da svojim lasem privoščite resnično le najboljše.

Blagovna znamka je del pomembnih svetovnih modnih revij in postavlja nove trende. Odkrijte skrivnost lepih las in si privoščite profesionalno nego z L’Oréal Professionnel.

Recenzija L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Max