MAC Cremesheen Glass

sijaj za ustnice

MAC Cremesheen Glass sijaj za ustnice
MAC Cremesheen Glass sijaj za ustnice
odtenek Boy Bait 2,7 g
28,62

Koda: MAC1489 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
MAC Cremesheen Glass
odtenek Boy Bait 2,7 g | 28,62

Opis izdelka MAC Cremesheen Glass

Sijaj za ustnice MAC Cremesheen Glass vašim ustnica zagotavlja čudovit videz.

Lastnosti:

  • vlaži in mehča ustnice
  • blešči se

Navodilo za uporabo:
Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.

O blagovni znamki MAC

Profesionalna dekorativna kozmetika M·A·C iz zakulisja modnih revij že vrsto let določa svetovne trende. Sodeluje z vidnimi osebnostmi s področja umetnosti, mode in pop kulture ter podpira geslo »All Ages, All Races, All Genders« (sl. za vse starosti, vse rase in oba spola). Za milijone ljudi je sčasoma postala več kot le lepotna blagovna znamka.

Družba Make-up Art Cosmetics je nastala v kanadskem Torontu. Vzrok za nastanek je bila nezadostna kakovost takrat dostopnih ličil, zato sta vizažist in fotograf Frank Toskan ter lastnik frizerskega salona Frank Angelo ustvarila lastno kolekcijo dekorativne kozmetike. Bila je kos tudi največjim zahtevam modne fotografije in umetniškega ličenja ter je v kozmetični industriji povzročila pravi pretres.

Edinstvena širina ponudbe make-upa, kombinacija glamurja in elegance z uličnim slogom ter praktičnost, profesionalni vizažisti namesto klasičnih prodajalcev ali malce uporništva – prav s tem je kozmetika MAC vedno izstopala in navduševala. Danes ima svoja zastopništva v 90 državah sveta in vsako leto predstavlja novosti v več kot 50 različnih kolekcijah.