Makeup Obsession Pore Perfection Putty podlaga za zmanjšanje por

Makeup Obsession Pore Perfection Putty podlaga za zmanjšanje por
Makeup Obsession Pore Perfection Putty podlaga za zmanjšanje por
20 g
9,90

Koda: MUO05583 | Na zalogi
1
DPD
torek 9. 3. 2021

Opis izdelka Makeup Obsession Pore Perfection Putty

Podlaga za make up Makeup Obsession Pore Perfection Putty popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja.

Lastnosti:

  • zapolnjuje pore
  • matira
  • kožo popolnoma pripravi na nanos make upa

Sestava:

  • veganski izdelek

Navodilo za uporabo:
Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme.

O blagovni znamki Makeup Obsession

Vaša nova make-up obsesija! Spoznajte dekorativno kozmetiko Makeup Obsession, s katero boste enostavno izbrali lepotne izdelke, ki se vam popolnoma podajo. Z njimi boste dosegli točno tak videz, s katerim vas v množici ne bodo nikoli spregledali.

Tekoči puder, osvetljevalec ali rdečilo, izvrstno izbrana paleta senčil za oči ter vrsta ostalih pripomočkov za ličenje bo hitro postala nepogrešljiv ter odličen dodatek v vaši kozmetični torbici. Hrepenite po intenzivnih odtenkih ali očarljivem sijaju? S pomočjo Makeup Obsession imate lahko karkoli. Blagovna znamka se namreč nenehno razvija, predvsem na podlagi predlogov svojih privržencev.

Kozmetika Makeup Obsession vas bo razveseljevala tudi s svojim pakiranjem – vsakemu izdelku je namreč dodan kakšen pozitiven moto, ki vam bo dvignil razpoloženje. Vsakodnevno ličenje vam bodo popestrile gladilne podlage, fiksacijska pršila za make-up ali korektor, ki bo brez težav premagal tudi rdečice in podočnjake. Želite nekaj res posebnega? Potem nikakor ne smete spregledati sijaja za ustnice s holografskim učinkom.

Britanska blagovna znamka Makeup Obsession London vas bo zagotovo zabavala.

Recenzija Makeup Obsession Pore Perfection Putty