Makeup Revolution Flawless 4

paleta senčil za oči

2×
Makeup Revolution Flawless 4 paleta senčil za oči
Makeup Revolution Flawless 4 paleta senčil za oči
32× 0,6 g
10,90

Koda: MUR3793 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici potovalni set za kozmetiko ali olje za sončenje brezplačno ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
DPD
četrtek 18. 7. 2019
Makeup Revolution Flawless 4
32× 0,6 g | 10,90

Opis izdelka Makeup Revolution Flawless 4

Naj bo vaše ličenje brezhibno s paleto senčil za oči Makeup Revolution Flawless 4. Kombinacija 32 univerzalnih senčil v mat in bleščeči različici zagotavlja nešteto možnosti. 

Igrivo boste ustvarili celo vrsto videzov za vsak dan; z dodajanjem malce pogumnejših barv pa to ličenje hitro postane večerno.

Lastnosti:

  • 32 močno pigmentiranih senčil za oči
  • nevtralne in tople barve, mat in bleščeči finiš
  • senčila se preprosto razmažejo in so dolgo obstojna
  • veliko vgrajeno ogledalce za udobno uporabo

Sestava:

  • ne vsebuje glutena

Kako uporabljati:
Mat senčila nanašajte s čopičem za blending ali za kar največjo pigmentacijo z ravnim čopičem za senčila za oči.
Bleščeča senčila se najbolje nanašajo z ravnim sintetičnim čopičem ali pa kar s prsti. Izbirate lahko med suhim in mokrim nanosom, odvisno od želene intenzivnosti rezultata.

O blagovni znamki Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!