Makeup Revolution Focus & Fixset za popolne obrvi

3×
Makeup Revolution Focus & Fix set za popolne obrvi
Makeup Revolution Focus & Fix set za popolne obrvi
Akcija
Priporočena maloprodajna cena
3,60

Prihranite 19%
odtenek Light Medium 4 g
2,90

  • Makeup Revolution Focus & Fix set za popolne obrvi
  • Makeup Revolution Focus & Fix set za popolne obrvi
Koda: MUR2904 | Na zalogi
1
DPD
sreda 3. 6. 2020

Opis izdelka Makeup Revolution Focus & Fix
Lastnosti

Opis:

Set za ureditev obrvi Makeup Revolution Focus & Fix je točno to, kaj potrebujete za popoln videz svojih obrvi! Set vsebuje poleg treh odtenkov tudi posebno voskasto kremo za precizno ureditev obrvi. Samoumevni del seta je tudi čopič za enostaven nanos ličil in pinceta. Set za ureditev obrvi Makeup Revolution Focus & Fix je idealni za v torbico in za hitro ureditev obrvi kadarkoli in kjerkoli – vsebuje tudi praktično ogledalce. Popolnoma poudari vaše obrvi točno tako, kot si sami želite in jim doda precizno obliko in odtenek!

Učinki:

  • popolnoma oblikuje in poudari obrvi
  • poudari naravno obliko obrvi
  • vsebuje senčila za obrvi, vosek, ogledalce, čopič in pinceto

Lastnosti

Odtenek
rjav

O blagovni znamki Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!

Recenzija Makeup Revolution Focus & Fix