Makeup Revolution Iconic 2

paleta senčil za oči

3×
Makeup Revolution Iconic 2 paleta senčil za oči
Makeup Revolution Iconic 2 paleta senčil za oči
14 g
4,95

Koda: MUR2850 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Makeup Revolution Iconic 2
14 g | 4,95

Opis izdelka Makeup Revolution Iconic 2

Opis:

Ekskluzivna paleta senčil za oči Makeup Revolution Iconic 2 je sestavljena iz 12 odlično pigmentiranih senčil za oči v klasičnih nevtralnih, mat ali bleščečih odtenkih. Z njimi enostavno ustvarite popolno dnevno ali večerno ličenje. Privoščite si ličenje kot od profesionalca z edinstveno paleto senčil za oči Makeup Revolution Iconic 2!

Učinki:

  • visoka pigmentacija
  • dolgotrajen učinek

Navodilo za uporabo:

S pomočjo aplikatorja nanesite senčila na očesne veke.

O blagovni znamki Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!