Skip to main content

Makeup RevolutionIconic 2 paleta senčil za oči

4×
Makeup Revolution Iconic 2 paleta senčil za oči
Makeup Revolution Iconic 2 paleta senčil za oči
14 g

Ta izdelek trenutno ni na voljo | Koda: MUR2850
Darilo za vas
Ob nakupu Revolution izdelkov nad 30 € vam podarimo Mystery Bag, poln kozmetike, v vrednosti 25 €.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas

Opis:

Ekskluzivna paleta senčil za oči Makeup Revolution Iconic 2 je sestavljena iz 12 odlično pigmentiranih senčil za oči v klasičnih nevtralnih, mat ali bleščečih odtenkih. Z njimi enostavno ustvarite popolno dnevno ali večerno ličenje. Privoščite si ličenje kot od profesionalca z edinstveno paleto senčil za oči Makeup Revolution Iconic 2!

Učinki:

  • visoka pigmentacija
  • dolgotrajen učinek

Navodilo za uporabo:

S pomočjo aplikatorja nanesite senčila na očesne veke.

Lastnosti

Odtenek
črn, rjav, siv, zlat, nude
Učinek
mat, biserast, bleščeč

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!