Makeup Revolution Iconic Matte Nude

šminka z mat učinkom

Makeup Revolution Iconic Matte Nude šminka z mat učinkom
Makeup Revolution Iconic Matte Nude šminka z mat učinkom
Makeup Revolution Iconic Matte Nude šminka z mat učinkom
odtenek Wishful 3,2 g
3,90

Koda: MUR3540 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 26. 2. 2019
Makeup Revolution Iconic Matte Nude
odtenek Wishful 3,2 g | 3,90

Opis kozmetike Makeup Revolution Iconic Matte Nude

Šminka Makeup Revolution Iconic Matte Nude bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje.

Lastnosti:

  • ustnice so videti polne in zdrave
  • visoka pigmentacija
  • vlaži in neguje ustnice
  • mat učinek

Navodilo za uporabo:
Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.

O blagovni znamki Makeup Revolution

Makeup Revolution prinaša popolno revolucijo na področju ličenja! Ta londonska kozmetična blagovna znamka ponuja visoko kakovostno in hkrati cenovno dostopno dekorativno kozmetiko, ki vas popolnoma prevzame! Makeup Revolution je postala popularna blagovna znamka zlasti zaradi svojih luksuznih palet senčil za oči, ki ponujajo visoko pigmentirane, pestre odtenke vseh raznolikih barv! Poleg tega boste v asortimentu blagovne znamke našli tudi druge izredno kakovostne izdelke dekorativne kozmetike, kot so šminke, tekoči pudri, rdečila, pudri ali čopiči!

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prevzame tudi s svojim originalnim in hkrati praktičnim dizajnom izdelkov, v katerega se boste popolnoma zaljubili! Z luksuzno blagovno znamko Makeup Revolution dodate svojemu ličenju resnično originalnost in stil. Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prepriča, da visoka kakovost po zelo atraktivni ceni je lahko dostopna za vsakega!