Preskoči na glavno vsebino

Mama Mio

O blagovni znamki Mama Mio

Zakaj vaša koža ne bi mogla biti videti odlično tudi med nosečnostjo? Privoščite ji intenzivno nego prav v tem napornem, hkrati pa prelepem obdobju. Britanska znamka negovalne kozmetike Mama Mio ponuja izdelke, ki so bili razviti posebej za nosečnice, ženske po porodu in za doječe matere. Njihova negovalna sestava ekstremno obremenjeni koži zagotavlja potrebna hranila in vlaženje ter jo pušča prožno in svilnato nežno.

 

Znamko Mama Mio je leta 2004 ustanovila podjetnica Sian Sutherland skupaj s svojimi prijateljicami Kathy Miller, Tanyo Mackay a Jill Dunk. Sian je bila ravno noseča in je zase in za svoje znanke iskala primerno kozmetiko, ki bi njeni ekstremno obremenjeni koži zagotovila potrebno nego v tem obdobju.

Izdelki Mama Mio vsebujejo najkakovostnejše sestavine, so polni naravnih snovi rastlinskega izvora, so veganski in vsebujejo 100-% naravne dišave. Njihova sestava je bogata z olji in masli z vsebnostjo omega 3, 6 in 9 maščobnih kislin, ki pomagajo kožo hraniti in podpirajo njeno prožnost. Ustvarjeni so skratka tako, da zares podpirajo vse potrebe žensk v vseh fazah nosečnosti.  

Preizkusite ikonično intenzivno vlažilno maslo za telo Mama Mio Tummy Rub Butter, ki povečuje prožnost in vlaženje kože, ali legendarno masažno olje Mama Mio Tummy Rub Oil z 99 % sestavin naravnega izvora, ki koži vašega trebuščka zagotovi res intenzivno nego. Če vas muči povečano nastajanje strij, vam bo krema za telo Mama Mio Mama Marks Cream pomagala zmanjšati njihovo opaznost. Posvetite svoji koži najboljšo nego in v tem lepem obdobju uživajte v miru in brez skrbi.

celotno besedilo skrij besedilo