Maybelline SuperStay Matte Ink dolgoobstojna tekoča mat šminka

9×
Maybelline SuperStay Matte Ink dolgoobstojna tekoča mat šminka
Maybelline SuperStay Matte Ink dolgoobstojna tekoča mat šminka

Opis izdelka Maybelline SuperStay Matte Ink
Lastnosti

Podarite svojim ustnicam resnično intenzivno barvo za kar 16 ur! Mat tekoča šminka Maybelline SuperStay Matte Ink™ bo obarvala vaše ustnice z živim odtenkom z žametnim mat učinkom.

Izrazita in dolgoobstojna šminka Maybelline Matte Ink je del izdaje City Edition. Navdihuje jo mesto New York ter njegov slog, ki nikoli ne gre iz mode. To šminko je preprosto treba imeti rad!

Lastnosti:

  • 16-urno trajanje in močna pigmentacija za izrazito barvo
  • ultra mat učinek na ustnicah v hipu
  • poseben aplikator v obliki puščice za natančno upravljanje
  • modni živi barvni odtenki

Navodilo za uporabo:
Z nanašanjem začnite na sredini zgornje ustnice in sledite robovom ust. Nato s šminko Maybelline SuperStay premažite celo spodnjo ustnico.

Lastnosti

Odtenek
nude
Učinek
mat, dolgoobstojen

Pisali smo o Maybelline SuperStay Matte Ink
Članki

O blagovni znamki Maybelline

p>Kozmetika Maybelline | Podjetje Maybelline je bilo ustanovljeno leta 1915 s kemikom T.L. Williamsom. Opazil je, da njegova sestra Maybel uporablja za popolnejše trepalnice vazelin in prah iz zdrobljenega premoga. Ustanovil je majhen laboratorij za proizvodnjo in tako se so ustvarile prve maskare, ki so postale velik hit. Ime podjetja do danes nosi ime njegove sestre Maybel. V 60 letih je Maybelline proizvajala popolno linijo za ličenje oči. Leta 1991 je sprejela sedanji slogan: "Mogoče je rojena s tem, mogoče je to Maybelline." Podjetje je leta 1996 kupil L'Oreal.

Recenzija Maybelline SuperStay Matte Ink9